2777
2789
عنوان

خواب الودگی

35 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من حتی اگه 10ساعتم بخوابم در روزم هیچ کاری انجام ندم باز تا دراز میکشم خوابم میام

کم خونی هم ندارم ویتامین و زینک میخورم

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

تیروئیدت مشکل نداره؟ 

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی سالمی باید زینک و ویتامین بخوری؟ قرص ویتامین خودش به کبد فشار وارد میکنه وقتی ویتامینت نرماله یا بدنت سالمه ویتامین فقط برای کسی که تصادف کرده یا چیزیش شده عمل شده بدنش اون لحظه به شدت نیاز داره

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن  👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من - آیدی: codeCraft_77