2777
2789
عنوان

شوهرِ آشغال جمع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی یدونه س یزره جا میگیده . ن اینکه خونه پر از اشغال باشه . مقایسه ای کردیااااا

عزیز مثال زدم من .معتادی معتادیه

هرکسی به یه کاری علاقمنده خب اونو هم ازش بگیری ک امید به زندگی براش نمیمونه

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
نظریه ی فروید رو بخون درباره روانشناسی کودک

من تا زمانی که ارشدمو در رشته روانشناسی بالینی  گرفتم از اون بزرگوار همچین نظریه ای ندیدم حالا ممکنه شما در چاپ جدید کتب مطالعه فرموده باشین 😅

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اتفاقا کلکسیون تاس و اسکناس هم داره 😐

خب ب جای مسخره کردنش بزار استعدادش شکوفا بشه جدی میگم این یه ویژگی شخصیتی هس.. یه جایی در موردش خوندم یادم نمیاد کجا... تشویقش کن یه موزه خصوصی بزنه شاید پولدار شد ازین قبل ... 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
عزیزم.  فکر نکنم از پوشک گرفتن باشه. پدرش هم  به ندرت وسیله دور می‌ریزه. البته اوایل ازدوا ...

اره ذاتیه برا بچه ها هم شاید یه دوره آیه ولی من نگفتم ازپوشکه ها

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

شوهر منم کارت بیزینس جمع میکنه و کارتن

متاسفانه من یکبار مارت بیزینس ها رو ریختم دور، خیلی دنبالشون‌گشت

منم نگفتم من ریختم دور

هی میگفت بابا کارت بیزینس مکانیکی قاطیش بود که فقط اون قطعه فلان‌ماشینو داشت!

هیچی دیگه! کلی عذاب وجدان گرفتم دیگه نریختم دور

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌