2777
2789
عنوان

دوستای دانشگاه ومحیط سمی

93 بازدید | 18 پست

دوستای دانشگاهم آدمای به شدت مزخرفی هستن هر چقدر تو خونه با خودم کار میکنم باهاشون شوخی نکنم همکلام نشم جدیشون نگیرم چون رفتار وحرفاشون اذیتم میکنه ولی باز میرم دانشگاه هیچی به هیچی انگار اختیارم از دستم خارج میشه باز دوباره میام خونه خودمو سرزنش میکنم که چرا باهاشون همکلام شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیبخدا خسته شدم گاهی وقتا دلم میخواد خودمو بکشم خیلی عذاب میکشم

چ کار میگنی مثلا

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

خیلیبخدا خسته شدم گاهی وقتا دلم میخواد خودمو بکشم خیلی عذاب میکشم

می فهمم 🥲

شوخی  های خیلی بدی باهات می کنن؟

سعی کن خیلی به روشون نخندی بلکه جمع کنن خودشونو .

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
چ کار میگنی مثلا

مثلا یکیشون میبینی باهم خوبه بی دلیل با من بده ولی من باهاش گاهی حرف میزنم دلم میخواد جلوی خودمو بگیرم باهاش حرف نزنم

یا زیاد به حرفای من توجه نمیکنن ولی من حرف میزنم و....

بعد میام خودمو سرزنش میکنم

یعنی دانشگاه هم اینطوریه ، امسال انقد از طرف همکلاسی هام تو فشار بودم غیرحضوری کردم سال بعد دانشگاهو ...

مگه هم دانشگاهی های تو چیکار میکنن

من پیر شدم بخدا

فقط امیدم اینه ترم آخرم

می فهمم 🥲شوخی های خیلی بدی باهات می کنن؟سعی کن خیلی به روشون نخندی بلکه جمع کنن خودشونو .

نه خودشون رو از من بالاتر میدونن منو به حساب نمیارن به حرفام توجه نمیکنن 

بخدا هر روزم شکنجه روحی روانیه هی باخودم عهد میکنم محلشون نزارم ولی همین آشو همین کاسه باز خودمو بهشون میچسبونم باز میام خونه پشیمون میشم وخودمو سرزنش میکنم