2777
2789
عنوان

شوهرِ آشغال جمع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4414 بازدید | 162 پست
اره‌انگار‌داره‌شوهرمنومیگه.کپی‌برابراصله😂😂😂

ما هم تا دلت بخواد از اینا داریم پدر و مادر شوهرم و شوهر خواهرم دقیقا همینجورن مادرشوهرم تمام قوطی های دارو رو نگه میداره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ترکیدم😆😆😆

باورت میشه اون تصادف مال ده سال پیشه ده ساله شلوارشو نگه داشته   

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درامدش معمولی  ن بابا فروش نه . من میگم بفروش نمیفروشه میگه خودمون لازممون میشه

در هر حال شوهرتون مدیریت مالیش عالیه قدر پول رو میدونه خیلی خوبه به انرژی های منفی توجه نکن

اگر با نظم در مثلا کابینت قدیمی داخل کارتن ها چیده بشه خیلی خوبه چون اینکار بحث بی نظمی اش هست که ادمو ادیت میکنه

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
تازه همش میگم کاش جای اضافه داشتم😐😑 حتی دکمه های مانتوهایی که میخوام بندازمم نگه میدارم 

منم اغلب درمیارم

دکمه گرونه!

رفتم پارچه خریدم شومیز دوختم

قیمت دکمه هاش دوبرابر پول پارچه شده!

چ بامزه. منم جعبه های کادو شوهرم یا جای شکلات یا ظرفای یکبارمصرف شیشه مربا نگه میدارم استفادم نمیکنم ...

منم اینطوریم😶

اسی منم اینطوریم با کارتونایی که خیلی خوشگل باشه واسه بچهام کاردستی درست میکنم .یه عالمم شیشه مریا ترشی دارم .چهار لیتری های مایع ظرفشویی دستشویی رو هم نگه میدارم قوطی های کوچیک در دار این بد است عایااااا

اسباب بازی خراب بچهامم تعمیر میکنم 😁البته دوتا پلاستیک بزرگ اسباب بازی انداختم دور یه پلاستیک پر بازیافت جمع کردم خیلی هم آشغال جمع کن نیستم .راستی شیشه عطرم نگه میدارم 

دقیقا عین شوهرمنه، فقط آرزوی مرگشو میکنم صبخ تا شب، زندگیمو ب لجن کشیده، ازخجالت نمیتونم با کسی رفت وآمد کنم، نه اینکه خونم کوچیکه، اینم ک آشغال جمع کن، باز خوبه شوهرت میریزه تو کارتن، شوهر من فقط میریزه تونایلون مشکی، روهم انبارمیکنه