2777
2789
عنوان

فردا دیگ جدی جدی میرم محضر طلاق میگیرم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 83 پست
نه از خانومش جدا شده بود دوتا بچه ام داشت که الهی من فدا بجه هاش بشم که هیچ وقت اذیتم نکردن اگرم بود ...

خانمش چ کمکی کرد؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
من پدرم مثل شوهر این خانوم بود و من آرزوم بود که جدامشدن و ما با اون وضع بزرگ نشیم ..که الان اونقدر ...

منم خودم بچه طلاقم مثل شما شکننده گاهی افسرده ولی خوشحالم مامانم خودش و فدای ما نکرد و ی نفس راحت کشید 

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

اول ازهمه چرا میخای متنفر باشی؟

و اینکه تو زندگیت دلیلی بر تنفر ندیدی تاالان؟

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)
خانمش چ کمکی کرد؟

اخلاق شوهرما گفت اخلاق خاتوادش که چجور برخورد کنن باهاشون کلا همه چی گفت که مقابل کی چیکار کنم بچه دار نمیشدیم 9 سال به درو دیوار زدم پارسال اگه اون نبود منم الان مادر نبودم خدا ازش راضی باشه

دخترم همیشه دخترمه💜
نه از خانومش جدا شده بود دوتا بچه ام داشت که الهی من فدا بجه هاش بشم که هیچ وقت اذیتم نکردن اگرم بود ...

وا چ جالب خانوم اولشه کمکت کرد؟😳😳😳😳

عجیبه

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)
چه دلی داری یا خدا من یه ساعت دخترم میره نفسم میگیره مگه میشه 

چکار کنم خب

من هیچ انتخاب دیگ ای نداشتم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
دلیل که زیااااااد ولی فقط تنفرم برای یه لحظه بعدش تنفرم از بین میره 

یعنی دوسش داری؟عاشقشی؟

بچه داری؟

اخلاق شوهرما گفت اخلاق خاتوادش که چجور برخورد کنن باهاشون کلا همه چی گفت که مقابل کی چیکار کنم بچه د ...

علت جداییشون چی بود