2777
2789
عنوان

فردا دیگ جدی جدی میرم محضر طلاق میگیرم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 83 پست

بچه داره که داره دلیل نمیشه که زندگی و جوونیشو با این مرد از بین ببره مگه چندبار یه ادم میتونه متولد شه و زندگی کنه به نظرم برای بچه هاشم این جدایی خیللللللی بهتره تا توی خونه ای بزرگ شن که انقدر ناراحتی و بدبختی توشه 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با اون پدر خوشبختن ؟؟؟

گفتم شاید ولی مادر افسردم به دردشون نمیخوره هرروز جنگ اعصاب استرس شاید پدرش در نبود نادر بیشتر بهشون برسه

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍
منم یه بار طلاق گرفتم ازدواج دوممه شوهرم پول نداره اما یه اخلاق داره تیلیارد تیلیارد ....ان شالله تو ...

عزیزم خداروشکر اخلاق از همه چی مهم تره

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ببخشيد رك ميگم ولي اينجا ايرانه و متاسفانه اكثر زنايي كه ديدم تو سن كم ازدواج كردنو جدا شدن و استقلال مالي هم ندارن يه حس خودشيفتگي و هود برتر بيني كاذب يهويي بهشون دست ميده يهو احساس ميكنن همه مردا دنبالشوننو يهو مي خوان مستقل شن و زندگي خيلي هارو بهم ميزنن واقعا ديدمو نسبت به طلاق عوض كردن البته هستن ادم هاي قوي كه مثل يه شير بالا سر بچشونو زندگيشون موندن ولي خيلي كم ان اي زنا هاي مثل فرشته

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
خوشبحالت که تونستی ازش متنفر بشی و تصمیم به جداشدن گرفتی 

چه خوشبحالی داره؟

تنفر داشتن کاری نداره؟

میخای بگم راهکارشو؟

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)
ببخشيد رك ميگم ولي اينجا ايرانه و متاسفانه اكثر زنايي كه ديدم تو سن كم ازدواج كردنو جدا شدن و استقلا ...

خب این چ ربطی ب من داشت؟

یعنی من باید زیر دسش میموندم تا تکه تکم کنه 

چون دید جامعه اینه؟؟؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
گفتم شاید ولی مادر افسردم به دردشون نمیخوره هرروز جنگ اعصاب استرس شاید پدرش در نبود نادر بیشتر بهشون ...

من پدرم مثل شوهر این خانوم بود و من آرزوم بود که جدامشدن و ما با اون وضع بزرگ نشیم ..که الان اونقدر حساس و زودرنج و عصبی هستم که شوهرم نمیتونه بگه بالا چشمت ابرو هست ..اصلا خوب نیست 

شوهردومت مجرد بود?منم ازدواج دوممه

نه از خانومش جدا شده بود دوتا بچه ام داشت که الهی من فدا بجه هاش بشم که هیچ وقت اذیتم نکردن اگرم بوده اون اوایل بخاطر شناخت کم بوده خانوم سابقشم خدای خیلی کمکم کرد تا زندگیما بسازم خدا جواب سختیا که کشیدم داددان شاءالله همه به ارامش برسن

دخترم همیشه دخترمه💜
دوتا بچه کوچولو رو برد؟؟؟مگه میشه چجوری نگه میداره ؟؟خدا چقد دوست داره والا مال من یدونس یه ساعت بیش ...

بله بردشون میبرشون مهد کودک