2777
2789
عنوان

فردا دیگ جدی جدی میرم محضر طلاق میگیرم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 83 پست
اولیو اشتباه کردی آوردی دومی چی خدایی ظلمه من خودمم جداشدم درکت میکنم ولی کاش کوچیکرو میاوردی 

داستان زندگی من خیلی طولانیه.تو تاپیکام گفتم چند بار،توان تکرار کردنشون رو ندارم دیگ

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
وا چ جالب خانوم اولشه کمکت کرد؟😳😳😳😳 عجیبه

اصلا عجیب نی جای اون مادر نیستی منم همیشع میگم اگه یه روزی دخترم بخواد بره پیش پدرش و اون ازدواج کرده باشه پا ب پای اون زنی ک میخواد بچمو نگه داره میرم تا بچم بهشون عادت کنه آدم نمیتونه بچشو ب امون خدا ول کنه ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف مذهبی و اخلاق اجتماعیشون بهم نمیخورد 18 سال بخاطر بچه ها تحمل کردن اخر جدا شدن

مگ بچه ها چندسالشونه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
اصلا عجیب نی جای اون مادر نیستی منم همیشع میگم اگه یه روزی دخترم بخواد بره پیش پدرش و اون ازدواج کرد ...

وا ی خیلی برام عجیبه

اینکه راحت بچتو بدی دست یکی دیگه دیگه نبینیش

تازه باهاش همکاریم کنم

مگه معلم مهده پابپاش بری....

به حق چیزای نشنیده🙄

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)
گفتم اختلاف مذهبی و رفتار اجتماعیشون فرق داشت 18 سال بخاطر بچهوها تحمل کردن اخر نشد

شما مذهبی بودی؟

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)
وا ی خیلی برام عجیبه اینکه راحت بچتو بدی دست یکی دیگه دیگه نبینیش تازه باهاش همکاریم کنم مگه معلم ...

هیچوقت جای دیگران نمیتونی زندگی کنی واسه همین درکش سخته در قانون مملکت ما بچه تا ۷سال با مادره من الان بچمو با چنگ و دندون خودم دارم نگه میدارم ولی میدونم ک یکروز میره از پیشم و خودمو برا اون روز آماده کردم همه جوره ام با پدرش همکاری میکنم همونطور ک اون الان داره بامن همکاری میکنه برای تربیت دخترمون 

چجوری متنفر بشم

نمیتونم کسیکه عاشقه راهکار به تنفر بدم...‌میترسم از عاقبتش 

تو باعشقت میتونی زندگیو بسازی.

عشق خوبه

عاشق بمون و درکنارش عاقلانه رفتار کن

هیچوقت جای دیگران نمیتونی زندگی کنی واسه همین درکش سخته در قانون مملکت ما بچه تا ۷سال با مادره من ال ...

ببخشید نمیخاستم ناراحتتون کنم

اینم یه جور شاید از خودگذشتگیه

انشالله عاقبت بخیربشید