2777
2789
عنوان

فردا دیگ جدی جدی میرم محضر طلاق میگیرم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 83 پست

واااای اسی چقد سختی کشیدی ب خدا هنو هنگم ،خیلی خوب کاری کردی طلاق گرفتی،این همه بدی هارو با هم داره لعنتی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بگو شاید بتونم راحت بشم 

مگه شوهرت خیلی بده؟

برام دعا کنید.... حتی با یک صلوات...محتاج دعاتونم🙏خدایا چه بدست آورد آنکه تورا ازدست داد                            و چه از دست داد آنکه تو را بدست آورد؟                               ( امام حسین)

طلاجون میشه کمکم کنی جواب سوالمو بدی 

منم شرایطم مثل شماست 

بااین تفاوت که یه دختر دوساله دارم 

گفتم شما که توی راه دادگاه و وکیل بودی حتما بهترمیدونی 

طلا مگه بچه تا هفت سالگی پیش مادرش نیست؟ 

ینی تو میتونستی که بیاری در حالت کلی خودت نخواستی؟ 

و دوم اینکه مگه پدر وظیفش نیست خرج ماهیانه بچهارو بده. 

پس چجوری شده که شما نتونستی کاری کنی

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

سلام عزیزم‌.تاپیک قفل بود اینجا برات می نویسم.

قوی باش و خودت رو از اون مرد لجن دور کن.

درس بخون .کار پیدا کن .مطمئن باش بچه هات هم میاره، بهت میده.

تجربه خواهرم ؛خیلی شبیه شما بود زندگیش .پسر کوچیک ش شیر میخورد که شوهرش بیرون ش کرد از خونه.

۸ ماهش بود.یکسال کارش گریه بود تا تونست بچه هاش رو ببینه ......بعد از شش ماه هم شوهرش زن گرفت و چون بچه ها رو نخاست آورد گذاشت پیش خواهرم و گفت من نمیخوامشون.حتی گفت اگه تو هم نمی تونی جمعشان کنی بذارشون پرورشگاه ؛تا این حد. 

الان ۵ سال گذشته ؛لیسانس حقوق گرفته و داره می ره سر کار.بچه هاشم پیشش هستن.شوهرم نکرده میگه راحت ترم. با اینکه خوشگله و خواستگار هم داره.

خواهر شوهرمم هم جدا شد پسرش رو شوهرش گرفت .ولی همین که زن گرفت ؛بچه رو پس آورد پیش مادرش.الانم خواهر شوهرم شوهر کرده و شوهر جدیدش بیشتر از پدر واقعی اش به این بچه محبت میکنه.

شما هم کار خوبی میکنی طلاق میگیری .قوی باش و خودتو آماده کن که بچه هات هم میاره، پیش خودت .الان داره ازشون اهرم میسازه برای فشار روی شما.

ان شالا هر چه زودتر آرامش بیاد تو زندگیت عزیزم. 

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍

طلا جان  خدا بزرگه  ناراحت نباش  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔