2777
2789
اره عزیزم

ووه خوشبختم 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خانما چتونه چرا انقدر بی اعصاب و بی حوصله اید 

خب دوست ندارین نیاین تو تاپیکش دیگه چرا شماتت میکنین بنده خدا رو 

الان این تاپیک میزنه از سهمیه تاپیک شما کم میشه؟

هرکسی یه مشکلی داره و مشکلش واسه خودش بزرگ و سخته 

اسی غصه نخور انشاالله ازدواج خوبی داشته باشی ...

برو تو سایت آیت الله جاودان مشکلت رو بنویس ، ایشون راهکار بهت میده که چه ذکری بگی یا چه کاری انجام بدی

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

خدا خیلی دوستت داره که ازدواج نکردی .با مردای این دوره زمونه برو خدا رو شکر کن و بچسب به مجردی .پادش ...

یعنی واقعا حرف دل منو زدین اومدم همینو بهش بگم حالا اگه ازدواجم میکردی میومدی میگفتی کاش ازدواج نمی کردم برو خدارو شکر کن مثل من نشدی که پشیمونم که تو سن کم عروسی کردم اونم با عشق این حالو روزم 😔

من دوروبرم 35 ساله هارم دیدم ولی هنوز مثل شما فک نمیکنم ک دیگه توو خونه مونده و امیدی ب ازدواجش نیس.. شماها هنوز تا 40 سالگی فرصت ازدواج دارید.. من فقط یکیو دیدم ک سن ازدواجش رد شده اونم دختر عمم هس و طفلی 4 ساله یائسه شده.. ب همچین موردا میگن ک مونده و نتونسته ازدواج کنه... شماها هنوز فرصت زیادی دارید.. از لطف خدا غافل نشو.. 

وای خانما چتونه چرا انقدر بی اعصاب و بی حوصله اید خب دوست ندارین نیاین تو تاپیکش دیگه چرا شماتت میکن ...

عزیزم ایشون گوش نمیکنه خیلی راه کار بش دادیم قبلا .ایشون مشکل عزت نفس داره گلم با این روحیه یا ازدواج نمیکنه یا ازدواجش به مشکل میخوره من براش اونقا تاپیک کردم فایده نداره ایشون باید اول مشکلات درونی ش را حل کنه گلم همه من راه کار قرانی معجزه آسا هم‌ یادش دادم توجه نمیکنه نگاه کن عزیزم تاپیک هاش همش انرژی منفی هست الان باید تو سجاده باشه با خدا حرف بزنه میاد اینجا آخه فایده نداره اینجا گفتن ما هرچی تجربه داشتیم گفتیم من چندتا سایت دولتی گفتم حتی نمیره ثبت نام کنه دیگه چطور کمکش کنیم‌ عزیزم من راه کاری بش دادم که یک زن مطلقه ۵۰ ساله باش با یک پسر مجرد دهه شصتی پزشک ازدواج‌ کرده دیگه بدتر اون که نیست تازه زنه یه دختر ۱۷ ساله داشته واضافه وزن ۱۳۰ کیلویی داشته ولی ایشون متاسفانه گوش نمیده من همش براش دعا میکنم ولی عزیزم دنیا روسری قوانین خاص میچرخه حتی دعا با تلاش جواب میده ایشون هیچ کدوم راه کارا را انجام‌ نمیده گلم‌

همسایه ما یکی ۵۰ سالگی یکی ۴۷ سالگی ازدواج کردن خوشبخت شدن تازه جفت شون مطلقه بودن بچه هم داشتن با پسر مجرد هم ازدواج کردن یکی شون با پزشک شرکت نفت ازواج کرد یکی با تاجر .با اینهمه انرژی منفی عزیزم نمیتونی ازدواج خوبی داشته باشی 

عزیزم ایشون گوش نمیکنه خیلی راه کار بش دادیم قبلا .ایشون مشکل عزت نفس داره گلم با این روحیه یا ازدوا ...

درسته عزیزم برا یسری از مشکلات باید دست به دامن خدا بشیم توسل کنیم و.... 

فرقی نداره یکی برا شوهر توسل میکنه ..یکی دانشگاه رفتن یا شاغل شدن و.....

امیدوارم اسی هم از این بعد راهکار من و بقیه کاربرا رو انجام بده 

شما هم که خوش قلبی و براش دعا میکنی قطعا انرژی مثبتش به خودتم برمیگرده🌹

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹