2777
2789

سلام دوستایه گلم پسرم ۹ ماهشه و تا الان بهش سوپ و تخم بلدرچین و چیزایه دیگه میدادم.دیروز دکترش گفت باید بهش کته بدی

منم پیازو با کره تفت دادم و گوشت چرخ کرده گوسفندی زدم و یکم لوبیا سبز و گوجه فرنگی(دکترش گفت میتونی بهش گوجه بدی)

بعد که سس اماده شد برنجو توش ریختم و کته اماده شد

حالا سوال من اینه که تا چند قاشق بخوره اوکیه

اخه زیاد خوششم نیومد ولی با بازی کردن و اینا تا ۱۵ قاشق مربا خوری دادم(سوپو بیشتر میخورد)

به نظرتون خوبه

شما از وقتی نی نی شروع کرد به کته هر روز بهش میدادین؟

😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه های من تا یک سال و دو سه ماهگی اصلا برنج نمیخوردن.....

منم بهشون سوپ میدادم منتها همه چیز تو سوپشون‌ میریختم......

سس برنجو‌ یه جور دیگه درست کن مثل استانبولی بچه ها بیشتر دوست دارن لوبیا سبز نزن.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم بچه های من تا یک سال و دو سه ماهگی اصلا برنج نمیخوردن..... منم بهشون سوپ میدادم منتها همه چیز ...

اینی درست کردم دقیقا طعم استانبولی میداد

خوب بود ولی حس میکنم سوپی دوست داره

به نظرت ۱۵ قاشق پلو بسته؟

😍😍😍
اخه از قاشق اول زیاد میل نداشت

با ماست بده .پسر من کته خالی اصلا نمیخوره ولی با ماست بهتر میل داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اینی درست کردم دقیقا طعم استانبولی میداد خوب بود ولی حس میکنم سوپی دوست داره به نظرت ۱۵ قاشق پلو ب ...

اره خوبه 

غلظت کته زیاده.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!