2777
2789
عنوان

اقدامی های ivf ب دی ماه 98 بیاین لطفا ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست
پرسیدم میگن یا دو روز بعد از تخمک کشی انتقال رو انجام میدن یا دو ماه، درسته؟

آره درست گفتن آخه بعضیا بعدازتخمک کشی هایپرمیشن یعنی دل درد واینا میگیرن ولی اگه مشکلی نباشه میگن چندروز دیگه بیا برا انتقال

عشق ابدی من همسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدم میگن یا دو روز بعد از تخمک کشی انتقال رو انجام میدن یا دو ماه، درسته؟

والا من هنوز به اون جاها نرسیدم . نمی دونم بقیه مراحلش چطوریه . فعلا که فردا باد برم برای سونو . انشالله بهم میگه بازم باید آمپول بزنم یا نه ؟ دعا کنید دیگه آمپول نخواد بزم . 

امپولاتونو سر ساعت بزنید همه چی خوب پیش میره نگران نباشید.من ابان انتقال دادم.اگه سوالی داشتین خوشحا ...

واقعا توروخدا یکم توضیح بدین ازمراحلش مثلا به من گفتن دوم پریودی بیا میخان چکارکنن شما الان باردارید؟

عشق ابدی من همسرم
واقعا توروخدا یکم توضیح بدین ازمراحلش مثلا به من گفتن دوم پریودی بیا میخان چکارکنن شما الان باردارید ...

منم دوم پریود رفتم سونو کرد امپول گونال برام نوشت ازهمون روز شروع کردم.باز چنروز بعد رفتم سونو کرد وباز امپول.کلا چنبار سونو رفتم.تا روز ۱۲ پریود امپول میزدم.روز ۱۴ هم تخمک کشی داشتم.روز ۱۸ هم انتقال

خداروشکر مثبت شد.الانم هفته ۱۳ هستم😊فقط امپولا خیلی مهمه که سرساعت زده بشه.تواین مدت هم روزی دوتا سفیده تخم مرغ ابپز ومایعات زیاد دکتر گفت بخورم.بپر بپر هم نکن تا تخمکات پوچ نشن

واسه بعد از انتقال هم گفتن مایعات فراوون خوردم و اب ونشاسته