2777
2789
عنوان

اقدامی های ivf ب دی ماه 98 بیاین لطفا ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست
منم دوم پریود رفتم سونو کرد امپول گونال برام نوشت ازهمون روز شروع کردم.باز چنروز بعد رفتم سونو کرد و ...

قربونت بااین توضیحات کاملت میشه بگی مشکلتون چی بود من شوهرم تحرک ومروفولوژیش کمه خودمم یه کم تنبلی دارم

عشق ابدی من همسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت بااین توضیحات کاملت میشه بگی مشکلتون چی بود من شوهرم تحرک ومروفولوژیش کمه خودمم یه کم تنبلی د ...

والا من دکتر زیاد رفتم همشون میگفتن هردو سالمیم چن سال پیش یه سقط داشتم دیگه باردار نشدم

مجبور شدم دیگه ولی خداروشکر خیلی راضیم .اصلا بخودت استرس نده مثبت فکرکن.اصلا فکرنکن که نمیشه

من فقط به این فکر میکردم که اسم دوقلوهامو چی بزارم۰😊حالا انشالا انتقال دادی بهم پیام بده.کارایی ک کردمم بهت بگم

منم دوم پریود رفتم سونو کرد امپول گونال برام نوشت ازهمون روز شروع کردم.باز چنروز بعد رفتم سونو کرد و ...

سلام درسته که بعد از تخمک کشی باید یه هفته استراحت کنی . بعد از انتقال هم سه ماه استراحت مطلق ؟؟؟

سلام درسته که بعد از تخمک کشی باید یه هفته استراحت کنی . بعد از انتقال هم سه ماه استراحت مطلق ؟؟؟

😂😂نه عزیزم اصلا اینجوری نیس

من بعد از تخمک کشی اینقدر حالم خوب بود میخواستم خودم برم خونه ولی دستیار دکتر نذاشت گفت بیهوشی گرفتی باید تحویلت بدم بعد بری.بعد از انتقالم فقط تا ۳روز اولو کامل استراحت کردم بعد ازاونم فقط تو خونه اروم راه میرفتم اونم چون دکتر گفت استراحت کامل باعث لخته شدن خون میشه.اما کار اصلا نکردم

بعد از انتقال ۳ساعت تو بیمارستان خوابوندنم بعد اجازه  دادن برم

سلام بچه‌ها 

منم تازه مثبت شدم، خدا لطف کرد و بعد از سالها با شرایط خیلی بدی که داشتم معجزه ش رو نشونم داد. اومدم به جمعتون 🌷

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی