dirin_dirin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 98 عنوان انتخاب رشته کنکور 109 بازدید | 12 پست سلام. اگر کسی کمکی نیاز داره برای انتخاب رشته کنکور برام پیام بذاره.رایگان انجام میشه و فقط برای کمکی که ازم برمیاد. 1404/06/10 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1862 سلام من میخوام پیام نور بدون کنکور برمکتبی ۱۱ کل ۱۶میتونم استان های اطرافمون بزنم؟ هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
باربی_شونم عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1269 میشه واسع منم انجام بدی لطفا خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
dirin_dirin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 98 سلام من میخوام پیام نور بدون کنکور برمکتبی ۱۱ کل ۱۶میتونم استان های اطرافمون بزنم؟ سلام.دانشگاه پیام نور خوابگاه نمیده. بهتره شهری غیر از شهری که ساکن هستی و شب میتونی برگردی خونه، نزنیبرای قبولی هم بستگی به شهرتون و ظرفیت و رشته داره
dirin_dirin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 98 سلام میشه کمک من کنید سلام.بله عزیزمرشته تحصیلی ت رو بگو و علاقه مندیهات شهری که هستی و رتبه اتاگرهم دوست نداری عمومی، درخواست دوستی بده
dirin_dirin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 98 میشه واسع منم انجام بدی لطفا سلامرشته تحصیلی، رتبه، شهری که هستی و شهرهایی که میتونی بریرشته های مورد علاقه ت رو بهم بگوو اینکه فقط روزانه میخوای؟
باربی_شونم عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 1269 سلامرشته تحصیلی، رتبه، شهری که هستی و شهرهایی که میتونی بریرشته های مورد علاقه ت رو بهم بگوو اینکه ف ... ۱۸ هزار و خورده ای...انسانی ...اردبیل هستم ....فقط روزانه میخام همین اردبیل ... رشته فرق نداره فقط بازار کار داشته باشه مرسی اسی ازت خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
هلونام عضویت: 1404/06/10 تعداد پست: 2 سلام با رتبه ۳۶٠٠٠ انسانی منطقه ۳ شانس قبولی روزانه دارم؟! هررشته ای باشه فرقی نداره
dirin_dirin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 98 سلام با رتبه ۳۶٠٠٠ انسانی منطقه ۳ شانس قبولی روزانه دارم؟! هررشته ای باشه فرقی نداره رتبه کل ت ۳۶۰۰۰ یا رتبه در سهمیه؟
mohiiiam21 عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1919 سلام با رتبه ۳۶٠٠٠ انسانی منطقه ۳ شانس قبولی روزانه دارم؟! هررشته ای باشه فرقی نداره رشته های چرت و پرت اره فک کنم
dirin_dirin مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 98 سلام با رتبه ۳۶٠٠٠ انسانی منطقه ۳ شانس قبولی روزانه دارم؟! هررشته ای باشه فرقی نداره اگه هر رشته ای باشه، و هر شهری بتونید برید بله