2777
2789
عنوان

❌خونمون جنگ جهانی راه افتاده❌

1688 بازدید | 83 پست

بچه ها مگر عرف بر این نیست که توی جشن بله برون تنها بزرگ های فامیل دعوت باشن؟! 

خانواده نامزد من گفتن ما تک پسر داریم تو دلم حسرت میمونه بدون بزن و برقص پسرمو نامزد کنم، ماهم به احترام ایشون گفتیم مشکلی نیست جشن رو مفصل میگیریم ۲۲ نفر از شما ۲٠ نفرم از ما

یعنی میشیم نزدیک ۵٠ نفر که این تعداد مهمون رو برای عقد میگن نه بله برون

والا همینو بندازیم محضر ارزون ترم در میاد، ی بار ۵٠ نفر خانواده عروس توی نامزدی پذیرایی کنند باز تو مجلس عقد نزدیک ۱٠٠ نفر و... 

🔴بیا کامنت اول🔴

من امروز تاکید کردم به نامزدم که ۲۲ نفر با احتساب خودتون هستش(یعنی ۲۲-۳=۱۹)

قطع که کرد مادرش زنگ زد ویدا جان میخوای اصلا کسی زو نیاریم؟! من کم کم ۳٠ نفر مهمون دارم

منم گفتم مامان تالار نیست که بله برونه، اگر تعداد نفرات زیاد میخواید محضر رو اوکی کنید ما اونجا پذیرای تمامی مهمون هاتون هستیم

بعد خداحافظی کردیم یکم بعد نامزدم زنگ زد که از طرف ما قهر میکنن، گفتم فکر کن رفتی از یک خانواده فقیر زن گزفتی که خونشون ۱٠ متره اصلا جا حتی برای خودتونم ندارن. 

(خودشون وضعیت اقتصادیشون خوب نیست، حتی عقدمم قراره یک روز قبل بریم خصوصی بخونیم تا زیاد تو فشار مالی نیوفتن) 

ولی این حرفشون من رو سوزوند، چون میدونن این مراسم هیچ خرجی نداره میخوان کل خاندان رو بیارن. 

۵٠ نفر، اجیل داره، میوه داره، چایی داره، شیرینس دارع و... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ترکا رسمشونه، اجیل میزاریم

منم ترکم  نداریم ک 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

عزیزم شمام.یه شیرینی و یه شربت بدین.اجیل دیگه کسی نمیده

خیلی راحت بدگزار کنین اعصاب خودتونم خرد نکنین و الکی جنجال درست نکنین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من امروز تاکید کردم به نامزدم که ۲۲ نفر با احتساب خودتون هستش(یعنی ۲۲-۳=۱۹)قطع که کرد مادرش زنگ زد و ...

آجیل نداره شیرینی رو که خودشون میارن شمامیوه و چای میدین

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه..! ♡ ️