یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواستی بده نخ استی نده اتفاقا من به بچم شیر خودم دادم نابود شدم هزار تا مریضی گرفتم جاریم شیر خشک بچش راحت میداد به مادرشوهرم به کارهاش میرسید شیر مادر تمام حالات روحی به بچت منتقل میشه شیر خشک نه
خب عزیزماونایی که شیر ندارن بدن شیرشون خشکهایرادی نداره شیر خشک بدن این ثابت نمیکنه مادر بدیهو اونای ...
خواهر من
من گفتم اونایی که شیر ندارن؟ مشخصه اونی که شیر نداره نمیتونه بده و باید از شیر خشک استفاده کنه اصلا گفتن نداره که. بچه که نمیتونه از گرسنگی بمیره.
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
همون فکری که تو میکنی برو اول حقوق بخون از احکام اسلام بخون بعد بگو گناه میکنه عذاب وجدان بده له بقیه من برگردم عقب صدسال شیر خودمو نمیدم افسردگی داشتم شیر میدادم بچم ناآرام بداخلاق شد رفت
شیرخشک بهتر و سالم تره😦😦 به حق چیزای ندیده و نشنیده تو این سایت
بله خانم محترم شیر خشک سالم تر هست چون ارزش غذایی بیشتری داره و کامل هست
چون اطلاعات کاملی ندارید براتون ندیده و نشنیده هست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍