2777
2789
عنوان

بیاید کمک شوهر

595 بازدید | 52 پست

بچه ها 

نزدیک ۱ ساله با شوهرم آشنا شدم 

ببین قشنگ ایده آل ایده آل بود رفتارش 

حدودا ۱ ماه و نیمه ، اخلاقایی خوشم نمیاد بروز میده مهم ترینشم اینه که از من ناراحت میشه دائم (اکثرا برای مسائل مسخره عروسی و قبل عروسیه)و تو خودش فرو میره☹️ این یک ماه و نیم  محبت و اخلاق خوبم نشون داده 

البته بگم از  دوتا شهر مختلف هستیم ،اصالتمون ۱ جاست ولی بعد عروسی که خیلی نزدیکم هست ، من باید برم شهر اونا

ولی واقعا خستم از این رفتارش ، حس می کنم بزنم زیر همه چی ، بهش بگم بیا تمومش کنیم 

اینکه برم شهر غریب دائم ناراحت بشه و دم کنه خیلی سخته....

💐خدایا شکرت💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که از قدیم میگفتن ادما تا بایکی زیر سقف نره نمیتونه کامل بگه شناختمش

دوما بعد ازدواج چون مشکلات زیاد میشه و ابراز احساسات عطشش کم میشه عادی که یه سری رفتارا بروز داده بشه

تا دوسه سال اول یکم طول میکشه تا قلق همدیگه دستتون بیاد پس بجای فکر زود تموم کردن زندگی یکم صبوری کنید

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اولا که از قدیم میگفتن ادما تا بایکی زیر سقف نره نمیتونه کامل بگه شناختمشدوما بعد ازدواج چون مشکلات ...

نمیدونم ظرفیت خودمم کمه ...

صبورم خیلی نیستم

💐خدایا شکرت💐
وقتی میگی اولش ایده آل بوده الان داره اخلاقای بدشو بروز میده میشه دورو بودنچیز دیگه ای میگین شما بهش ...

فرق داره گلم 

دو رو ، یه جا یه طوره ، یه جای دیگه یه‌جور دیگه 

نه اینکه به مرور تغییر کنه

💐خدایا شکرت💐
نمیدونم ظرفیت خودمم کمه ...صبورم خیلی نیستم

معلومه

البته گذر زمان همچین صبورت میکنه نگو 

یکم به دل همدیگه راه بیاین 

اگه ازش ناراحتی میشه 

مثلا سه بار یکبارشو شب که میخواین بخوابید با زبون چرب و نرم بگو بهش 

کم کم خوب میشه 

متاسفانه یا خوشبختانه ما خانوما اگه نتونیم زندگی رو مدیریت کنیم به قول شما اون حس جذاب اولیه به تنفر تبدیل میشه 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

معلومهالبته گذر زمان همچین صبورت میکنه نگو یکم به دل همدیگه راه بیاین اگه ازش ناراحتی میشه مثلا سه ب ...

درسته عزیزم 

الانم ۹۰ درصد هی دور بودیم و دعواهامون پیامکی بوده....

💐خدایا شکرت💐