2777
2789
عنوان

کاش عین بقیه صبر کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 111 پست
صد بار این کارو کردیم بخدا... اما انگار با این نیستی🤮🤮😔

گاهی اوقات بچه ها از کلافگی اینجوری میشن

مثلا پدر ومادر توقع دارن بچه برای خودش خوشحال وخندان باشه ولی خب نمیشه

مثلا میری مهمونی براش وسایل بازی ببر که سرگرم بشه یا روی گوشیت بازی اموزشی مناسب سنش نصب کن که کلافه نشه اذیت کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من سه سال بعد ازدواج حامله شدم و سال چهارم که بچم به دنیا اومد شوهرم میگفت چه زود بچه دار شدیم😑

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۴ و نیم هم بزرگتر؟؟؟؟؟؟؟ وای انگار ۱۰ سال پیر شدم

بهش یاد بده حق نداری کسی رو بزنی هیشکیم حق نداره تورو بزنه 

چندتا کتاب راجع به عصبانیت بخون براش مناسب سنش .یاد بگیره خشمشو چجوری نشون بده 

خوب مگه مشاور بده منم بچه هامو بردم چون فکر میکردم مشکل دارن!!ولی مشاور گفت نه خیلیم باهوش و نرمالن ...

اذربایجان...

متاسفانه خانوادش خیلی بی فرهنگ و فرصت طلبند ک اسم بزارن رو بقیه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
نمیشه .. شوهرم دهن لقه قسمشم بدی باز پیش ننش جار میزنه.. اونوق اسم میزارن رو بچهام

عزیزم ارامش خودتون مهم تره حتما بچه هارو ببر مشاوره و بقیه توجه نکن ‌.

همه چی رو نباید در اختیار بچه میذاشتی حالا ترک عادتشون خیلی سخته 

دعا میکنم راه حل مشکلت رو پیدا کنی و ارامش بگیری ‌. ان شالله

بهش یاد بده حق نداری کسی رو بزنی هیشکیم حق نداره تورو بزنه  چندتا کتاب راجع به عصبانیت بخون بر ...

حرف تو گوشش نمیره...

مخصوصا وقتی منو باباشو یک جا میبینه جری تر میشه انگار دعاشون کردن

دیشب من رفتم آرایشگاه آبگوشت گذاشتم چای ومیوه هم جلو شوهرم فقط گفتم کوچیکه رونگه دار بزرگه روباخودم میبرم زیر ابگوشتم شعله کم وقتی اومدم میگم بوی سوختنی میاد میگه گردن من نندازیا من یه کارمیتونم کنم یامواظب غذا باشم باشم یابچه نگه دارم گفتم پس چطور من صدتا کارباهم میکنم

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
اذربایجان... متاسفانه خانوادش خیلی بی فرهنگ و فرصت طلبند ک اسم بزارن رو بقیه

برات مهم نباشه خودتو بچه هات مهمن

دخترتم کوچیکه تاثیر میگیره از برادرش

حتما پسرتو ببر مشاوره بگو میبرمش استعدادیابی

بعدشم شوهرتم باید کمکت کنه مثلا پسرتو سرگرم کنه ازش بخواه .اینجوری حق داری که کلافه بشی!

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
گاهی اوقات بچه ها از کلافگی اینجوری میشن مثلا پدر ومادر توقع دارن بچه برای خودش خوشحال وخندان باشه ...

راست میگی ولی تااازه از خواب بیدار شده بودن و وقتی رسیدیم سفره پهن بود...از لحظه ای ک نشستیم اینجوری کرد خلاصه زهرمون شد