2777
2789

نه

شما وظیفه کار نداری تو خونه 

فقط خونه رو ترک نکن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبشه بیشتر توضیح بدید شوهرم میگه حتی کشتن مگس کار تو

خب زن هیچ  وظیفه نداره 

تازه میتونی بری اجرت المثل یعنی کار تو خونه رو بزاری اجرا و ازش پول بگیری 

همین که تو خونه بمونی و ترک زندگی نکنی میشه تمکین وزن وظیفه های حا به جا کردن یک لیوان رو هم ندارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

جارو کردن حیاط

نگهبانی از حیاط 

جمع کردن ریخت پاشها

پیدا کردن اچارخاش

ب مرغ غذا دادن 

شام ناهار صبحانه شکستن ظرف بچه داری جمع کردن ظرف  خونه شکستن ماشین کشیدن روش دوخت لباس یعنی یکلفت واقعی ک حتی نمیتونه آب بخوره من باید بدم چ خواب باشم چ نباشم گوشیو من بزنم ب شارژ

شوهرت تاپیکاتو دیدم عصبیه یه جورایی از اوناس که بشدت مرد سالاره انقد دهن به دهنش نذار 

بیا یه مدت محبت کن محبت کلامی اون یه چی میگه تو دوتا جواب نده سیاست به خرج بده تو همه کار مطلب بخون وقتی چیزی میخوای از رو نت سرچ کن ببین نحوه گفتنش چطوریه  ببین عاقل میشه یا نه 

پادمو در آورده افسرده فحاشی میکنه اذیت میکنه

کتک زد سریع برو شماست و پزشکی قانونی 

فحش ها رو اگه اسمس داد همه رو برو شکاست کن 

نفقه بزار اجرا 

اکارب کن تو پیام فحش بده

ببین اینا رو می‌گم برای جنگ 

ولی اکه قصد درست کردن زندگی داری بهتره اره محبت و مشاوره بری جلو 

کتک زد سریع برو شماست و پزشکی قانونی فحش ها رو اگه اسمس داد همه رو برو شکاست کن نفقه بزار اجرا اکارب ...

خسته شدم من ۸ساله تلاش کردم بدتر شده  یسال از ازدواج نگذشته بود ک بهم میگفت خر نگ داشتم الان هورمونام بهم ریخته مو کلفت دارم دکتر لیزر نمیبره مسخره میکنه