2777
2789
عنوان

دیشب شنیدم همسرم به مامانش گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 104 پست
اوه چه حالی دارید باز توصیه میکنید به همسرش برسه. بابا بیخیال همش باید زندگی بر وفق مراد مردا باشه؟ که بهشون خوش بگذره؟ اگر خانمها بخوان یه لیست از کاستی های مردا بنویسن که سر به فلک میکشه! همسرت چقدر پر توقعه اینام به مامانش گفته؟ جای من بودی همسرت چی میگفت نمونه یه زن بیخیال. الانم ناهار ندارم هنوز
وای اگر شوهر من این حرفو میزد دنیا پیش چشمم تاریک میشد اونم به مادرشوهر.خوب سعی کن همیشه همه چی مرتب باشه وهرکاری که ممکنه باعث غرزدن شوهرت بشه رو انجام نده اونکه از همه چیه تو تعریف کرده الا ی مورد اون مورد روهم از بین ببر تا براش تمام وکمال باشی
مرداد 5حرف داره ولی یه مردادی حرف نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا انتظار دارن زن تو خونه عین کلفت دست به سینه یه سره تمیز کنه حتما خوشگل و ار و تمیز باشه بو پیاز داغم نده
جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
چقد نظرات جالبه!من شخصا ب روش نمیارم چون اولا پرروتر میشه دوما فک میکنه همیشه حرفاشونو گوش میکنم! بعدشم چون دوس دارم همیشه بهترین همسر و مادر باشم سعی میکنم رو خانه داری بیشتر کار کنم تا همه جوره در ارامش باشیم
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
نه حرف بدی نزده خب واقعا هیچکس کامل نیس حالا شما همه خوبیارو داری خوته داریت خوب نیس شوهرتم ایراداتی داره مادرو پسری باهم حرف زدن دیگه مث دخترا ک از شوهرشون با مامانشون حرف میزنن
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
بنظرم درست نیست بروش بیاری روتون بهم باز میشه به این فکر کن که فهمیدی ایراد کارو ..نشنیده کارای خونه رو انجور که دوست داره انجام بده این بهتره از فردا ممکنه همش بیاد ایراداتو بگه پس ندونسته به کارا رسیدگی کن
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
بعد که اومد تو اتاق ازش پرسیدم تو ایراد منو به کسی نمیگی?گفت نه من عاشق توام همه میدونن ولی خیلی تو دلم مونده
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
عزیزم, خب اولش هر کسی هم باشه ناراحت میشه. ولی بعدا وقتی که کنی فکر کنی, میبینی که در مهمترین مورد که اون هم اخلاق توی زندگی هست, از شما راضی هستن. این خیلی مهمه, خونه داری هم که, هیچ کس دراین باره کامل نیست, حتما در اینده بهتر میشید.
جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.