2777
2789
عنوان

دیشب شنیدم همسرم به مامانش گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه داریم اونقدربد نیس ولی چون بچه 7ماهه دارم نمی رسم همش خونه رو تمییز کنم
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
بروش نیار ولی سعی کن خودت را بهتر کنی این یه شانسه که یهو ایرادت را فهمیدی بین مادر و پسر گاهی یه حرفهایی رد و بدل میشه نباید جدی گرفت
گر نگه دار من آنست که خود میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد (دعاهایی هست که جز به آمین او اجابت نمی شود)
ولی من باشم به روش نمیارم همینکه جلو مامانش. اول تعریفت رو کرده عالیه بعدم نقاط ضعف رو شناختی واسه یه. زن کاری نداره خونه داری میتونی کلاس سفره آرایی بری یه مدت جلوش غذاها و سالاد تزئین شده بذاری خودش متوجه میشه خانومش تو خونه داری هم نمونه هستش
برای حاجت قلبی همه نینی سایتی ها یه صلوات می فرستی دوستم ....ممنون
بنظرم به روش نیار که اینو گفته ولى بگو دوست ندارم اگه من عیبى دارم به بقیه بگى به خصوص مامانت اگه چیزى هست به خودم بگو که اگه مقدوره درستش کنم ولى خداییش مردا خیلى پررو عستن هیچ کمکى نمیکنن غرم میزنن من اصلا موافق نیستم خونه دارى فقط با زنه همه باید کمک کنن
حلالم کنید و خدانگهدار