دیشب برای خواهر شوهرم خواستگار اومده بود بعد از مراسم همسرم و مامامش تو اتاق باهم حرف میزدن.همسرم به مامانش گفت همه کامل نیستن.مثلا من ار ادب و حجاب و اخلاق زنم فوق العاده راضیم ولی خونه داریشو نمیپسندم.به نظرتون حرف بدی نزده??اونم به مادر شوهرم??خیلی ناراحتم ولی به روش نمیاین که شنیدم
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
بیتا منم مث تو با اینکه سالها فقط سرم تو کتاب بوده و الانم شاغلم، آرزوم اینه بریم خونه ای که آشپزخونه ی بزرگ داره بتونم ساعتها آشپزی کنم، انواع سالاد و کیک رو درست کنم، شوهرم و بچه هام بخورن و من کیف کنم به شرطیکه یکی ظرفاشو بشوره
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
وقتی صحبت برابری می شه جنس ضعیف و قوی دیگه معنا نداره واقعا باید تو همه چیز برابری باشه خودتون هم می دونید یک سری کارهارو خانم ها نمی تونند انجام بدند و یکسری کار هم آقایون پس اگه برابری می خواین تو همه موارد بخواین نه فقط جایی که منفت داره براتون .
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
سوسی حرف جالبی زدی من اینجا میبینم وقتی همه چیز برابره خیلی چیزا به ضرره خانوما میشه همه چیز نصف نصفه تو ایران از یه لحاظایی زنا به نفعشونه وظیفه ی ساپورت مالی خونواده بر عهده شون نیست من ذره ای از حقوقمو برای خونه خرج نمیکنم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
من شوهرم نمیذاره از پولم خرج کنم میگه زحمت کشیدی مال خودته، اگرچه یه جاهایی عملا خرج دو نفر میشه ولی مستقیما من خرج نمیکنم شوهرم حقوقش رو که میگیره سهم خودشو برمیداره
اینکه پول چه طور خرج بشه و کارها چه طور انجام بشه توافقیه من حقوقم مال خودمه ماهانه هم همسرم مبلغی به کارت من پول واریز می کنه برای خونه و من خرج می کنه تو کار خونه در حد توانش کمک می کنه مخصوصا اگه مهمان بخوایم داشته باشیم یا خانه تکانی سالانه . و اما من : کار خونه رو در حد توانم انجام می دم اصلا به خودم فشار نمی یارم هر کاری شد انجام میدم و هرچی موند بعد تا حالا هم کارگر نگرفتم اشپزی هم ناهار معمولا درست می کنم ولی شام سبک یا گاه درست نمی کنم . من نمی گم روشم درسته ولی از اول اینطوری هم دیگر رو عادت دادیم و برای مخارج هم همسرم این طوری قبول داره
ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
چه خوب که دلخوری شوهرت نسبت به خودت رو میدونی حالا قبل از اینکه اون بهت مستقیم بهت بگه میتونی رو ضعفت کار کنی به نظرم خیلی هم به فال نیک بگیر بعدم هیچ وقت فال گوش وای نسا دختررررررررررر
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت
ثنا جان اصلا به روش نیار بدتر میشه عزیزم بعد ها یه اشاره ای بکن بگو عزیزم اگه از خونه داریم راضی نبودی میومدی به خودم میگفتی اصلا جنجال بپا نکن نه که شوهرای ما خیلی پرفکت هستن؟؟؟همه مردا یه نقص هایی دارن شاید شوهرای ما هم ایرادای ما رو واسه مادراشون بگن ما از گجا میدونیم.پس منطقی باش
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
اصلا به روش نیار فقط خونه داریتو بهتر کن همین اونکه اینقدر دوستت داره خوب توهم خونه دارتر شو به روش بیاری روتون به روی هم باز میشه بعدهم میگه چه زن فضولی به حرفامون گوش میکرده
من بعد مرغ و گوشت شستن و تمیز کردن که هلاک میومدم میوفتادم رو مبل و از کمردرد مینالیدم شوهرم میگفت چیکار کردی مگه اینقدر مینالی،بهش گفتم دفعه بعد شما تمیز کن گفت باشه دفعه بعد که ایستاد پای ظرف شویی واسه گوشت و مرغ شستن وسطاش آه و ناله ش بلند شد که وای کمرم وای چقدر خسته کننده ست و دیگه فهمید کار خونه از کار بیرون سخت تره
حرف بدی نزده!فقط یه کوچولو خراب کاری کرده اونم مثلا خواسته تیریپ نصیحت بیاد که کمی زیاده روی کرده! من بودم به شوشو غر می زدم که چرا پشت سر من حرف زدی کاش به خودم می گفتی! ولی جرررررش نمی دادم.اصلا این کار خوب نیست.