2777
2789
عنوان

نامزدم گف چرا دستمو نمیگیری😂

281 بازدید | 17 پست

گف مگه نامزد نیستیم چرا بیرون میریم دستمو نمیگیری ( نشونیم البته عقد نیستیم هنوز ) بعد گفتم خب من معذبم عقدم کنیم ازدواجم کنیم اول تو باید بگیری ک من یخم اب شه بعد گف وقتایی میریم بیرون بقیه رو میبینم دست همو گرفتن دلم میخواد منم دستتو بگیرم میترسم خوشت نیاد یا معذب شی منم گفتم خب نه حالا بار بعدی خودت بگیر گف باشه من پیش دستی میکنم پس 😅😅 حالا جذی بار بعدی دستشو بگیرم ؟ درحد یه دست گرفتن مشکلی نداره ؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر دیگه حالا😂

من واقعا روم نمیشد میگفتم زشت نباشه با اینکه خیلی دوسداشتم حداقل قدم ک میزنیم دست همو بگیریم

حالا مگه بار بعد😅

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

چون محرم نیستیم نه نمیگیرم 🙂❤️

من روم نمیشد راستش ولی امشب راجبش حرف زد گف ما دیگ تو این هفته ها قراره عقد کنیم و نامزدیمو همه میدونن و.. دیگ منم خر وشودم🥲😅 البته بار بعدم شاید بزارم خودش بگیره من روم نمیشه زیاد

من روم نمیشد راستش ولی امشب راجبش حرف زد گف ما دیگ تو این هفته ها قراره عقد کنیم و نامزدیمو همه میدو ...

دیگه خر وشدی چیکارت کنم من 🙂😂

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

عجب

من با طرف 1 ماه همینجوری اشنا بودیم بدون اتفاق چیزی حتی رل باشیم از خیابون که رد میشدیم دستمو گرفت دلیلشم این بود داشت ماشین بهت میزد منم گفتم دستت رو بگیرم

بعد تو نامزدت هست دستشو نمیگیری

عجبمن با طرف 1 ماه همینجوری اشنا بودیم بدون اتفاق چیزی حتی رل باشیم از خیابون که رد میشدیم دستمو گرف ...

نمیدونم راستش هم خیلی روم نمیشد خودم بخوام بگیرم هم میگفتم زشت نباشه ، دیگ تااینکه امشب خودش گف 

بار بعدی شاید بگیرم شایدم بزارم خودش پیشقدم شه😅حالا چطوری و ب چه بهونه ای بگیرم