2777
2789
عنوان

دیشب شنیدم همسرم به مامانش گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 104 پست
اصلن به روش نیار به نظرم هر چند من بودم میوردم مثلن یه مدتی خونه رو تمیز تمیز نگه میداشتم هر روز یه غذا و ... اونوقت یه بار که میومد از غذا تعریف کنه میگم ااا راست میگی تو که از خونه داری من راضی نبودی کار خوبی نمیکنم اما اخلاقمه
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا با بچه 7ماهه سخته هم خونه برق بزنه هم غذا همیشه حاضر باشه هم زن خونه مثل دسته گل باشه
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
گناه داره بندخ خدا اینهمه تعریفت کرده به خاطر اون تعریفا این سوتیش رو نادیده بگیر
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
نه بابا حالا یه چیزی گفته نمیخواد به روش بیاری ولش کن مردا همشون همینن حالا تو شنیدی من یا دوستانی که اینقد عصبی شدن نمیدونیم چیا پشت سرمون میگن
 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
خیلی بد بوده نباید عیبت رو مستقیم میگفت مثلا میگفت خانوم من یه جاهایی عالی هست یه جاهایی هنوز تجربه نداره نه اینکه بزنه بگه خونه داریش خوب نیس از چه نظر تمیزی و اشپزی سلیقه ولخرجی ادم هزارتا فکر میکنه
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
نه بچه ها اصلا بچه ننه نیس.یه بار بهش گفتم یخچال مامانتم همش کثیفه با اینکه اینجوری نیس ولی اون گفت تو کاری با مامانم نداشته باش خودت باید نمونه باشی
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
ثناآنلاین پست ها : 483 عضویت:1393/4/11 1394/7/9 - 1:12 عصر بعد که اومد تو اتاق ازش پرسیدم تو ایراد منو به کسی نمیگی?گفت نه من عاشق توام همه میدونن ولی خیلی تو دلم مونده پس به جز غیبت دروغ هم گفته این چیزی که من میگم اخلاق خودمه...لطفا شما پیاده اش نکنید... من اگه همچین اتفاقی واسم بیفته به جای بهتر کردن خونه داریم توقع شوهرم رو میارم پایین.... به روش میاوردم...تا یه مدت کوتاه همون کارای معمول رو هم نمیکردم تا قدر بدونه...بعد هم میگفتم تو بیا بچه 7 ماهه رو نگه دار تا من خونه داری بکنم. اصلا معنی نداره مرد کاستی های زن خودشو اونم به مادرش بگه....من اصلا نمیتونم به روی خودم نیارم... اگر هم میگفت چرا فالگوش وایسادی میگفتم فالگوش نبودم..خواستم بیام تو اتاق دیدم داری درمورد من غیبت میکنی...شرمم شد بیام تو ..نیومدم دیگه