2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اصفهان چ پولدار چ بی پول همه رو باید دختر بخره اونم مارک های خارجی 😢😭

ماهم همه چی میخریم هرخانواده در حد توان خودش من سال ۹۴عروسی کردم اصلا براورد قیمت نکردم چقدر شده اگه اونموقع سیصد بشه جهیزیه الان یه میلیاردم کمه براش مگه همه اصفهانیا چقدر پولدارن هرکدوم انقد جهیزیه بدن اینجا پسر تلویزیون یخچال ویه چیز دیگه به انتخاب خودش( فرش یا لباسشویی) میخره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
خخخ یادم نمیره بابام دوتا پلاک زمین با موقعیت عالی برا جهیزیه ام فروخت. الان موقعیتش عالی شده ها ک ...

اره به خدااا الان کلی پولشونه....تازه ما انقد ساده ایممم سر عقد سرویس طلا میدیم...واقعا حرص در بیاره 

والا منم همین جوری بود

والا فک کنم تو ایران فقط ما اصفانیا جهاز میدیم

اونم چی. همه مارک آمریکایی و سرویس چوب راحتی و سلطنتی و نقره و چک تو بوفه و ... 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
خوبه ديگه😐 من ١١٤تا سكه فقط بودم تازه شوهرم خونه و ماشين هم نداشت سربازي هم نرفته بود خانودش هم ...

شوهر منم خونه نداره فقط ماشین داره...

خانوادش هیچ کمکی بهش نکردن همه چیو خودش تهیه کرد...

من اتو بخار و اتو نسافرتی گرفتم شوهرم میگفت باید اتو پرس هم بخری 😶 که نگرفتم شوهرم چه میدونست اتو پ ...

خیلی کارشون زشته بخدا، خودشون نمیخرن،تازه دستورم میدن ،اینطور باشه اونطور نباشه

اره به خدااا الان کلی پولشونه....تازه ما انقد ساده ایممم سر عقد سرویس طلا میدیم...واقعا حرص در بیاره ...

ما هم😂😂😂🤣🤣🤣

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
🤥اصن اخرشع

جذابیتش اینجاست که روز اول اومدن خواستگاری گفتن خونه و ماشین میدیم یه دونه پسرمونه، خانواده منم گفتن زشته حالا که اینا میخوان زحمت بیفتن بذار جهازو سنگ تموم بذاریم، الان 5 ساله گذشته نه خونه داریم نه ماشین، مادرپدرم پول گذاشتن روهم ماشین بگیرن برام، خودمم دارم میرم سرکار بتونم کمک کنم سربار نباشم !!! خیلی حرص میخورم وقتی میبینم احمق فرضم کردن

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

نخر.بعد عروسی با پول کادو برو بخر.منم تو عقدم در حد ۵۰ ۶۰ تومن میخوام بخرم برامم مهم نیس فامیلا همه تجملاتی ان همه چی میخرن و گرون ولی من برام مهم نیس طبق خودم میخوام‌پیش برم.

عربهای اصیل این رسم رو دارن و زندگی باهاشون واقعا سخته اما عربهای امروزی مثل بقیه هستن جهیزیه با دخ ...

اهان 😊 ولی بنظر من باید نصف نصف باشه خرید جهیزیه

ولی تو اصفهان مهریه سنگین میگیرن یه دختر معمولی زیرهزار تا نیس مهریه اش 

اگه گفتین کی ام؟😁😜
بچه ها رسم خوزستانیای عرب چیه؟؟ پسر باید جهاز بد ه؟

از دم همه رو پسر میخره دختر اجباری نیست بخره دلش خواست و پولشو داشت چیزی میاره نداشت نمیاره کسیم چیزی نمیگه

ی صلوات مهمونم کنید بدجور آشوبم 
اخه میخان دوماد جلوش لم بده د دستور بده😩

خخخ واقعا  

من و شوهرم هر وقت دعوامون میشه بهش میگم تی ویتو از بالکن پرت میکنم پایین برو به سلامت دیگه هیچ حقی تو این خونه نداری  

والا من درک نمیکنم یخچال و لباسشویی و سرویس چوب و مبل و تی وی رو که داماد میاره بعد عروس هی جهاز جهاز میکنه خب چیزی نمیمونه که

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام