مبل که قرار بود برا جهیزیه بخره رو گفت نه ما نمیخریم با عروسه در صورتی که ما گفتیم سرویس چوب با داماد ولی میگه مبل سرویس چوب نیست. تخت و کمد سرویس چوبه و باید میگفتین مبلمان تا بخرم. الکی الکس انداخت گردنمون که ما مبل بخریم. به نظرتون درسته?
واقعا حالا خوبه جهیزیه های خودشونم دیدم ولی انقدر اعتماد به نفس بالاست که نگو
کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استان هرمزگان.شهرستان بندرعباس.تازه پسره کلی طلا هم باید واسه عروس بخره.به اضافه خرج و مخارج عروسی.پول لباس.پول خیاط.آرایشگاه.پذیرایی از مهمونای عروس.تازه یه شلوار بندری نزدیک به هشتصد تومنه. به یک میلیونم میرسه.ولی نکبتا بازم پسر دوستن
جذابیتش اینجاست که روز اول اومدن خواستگاری گفتن خونه و ماشین میدیم یه دونه پسرمونه، خانواده منم گفتن ...
ماشین نداری میذاری بابات بخره؟من اصلا نمیذارم.شوهرم ۲تا خونه داره ماشین هم داره میخاد مدل بالا بخره مادرم گف ما ۵۰۰میلیون بعت بدیم ی خوب بخرین ب نام تو...منم گفتم نه لطفا دیگ چنین چیزی نگو مامان.کلا وظیفه ای ک برا مرد و خانواده اش هس ربطی ب ما نداره تازه جهیزیه از لحاظ شرع و قانون وظیفه دختر نیس
اصلا چیزی به اسم جهاز نداریم پسر باید وسایل خونشو بخره همه چیو واسه خانوم مهیا کنه تموم ... ...
حس میکنم وقتی قراره پسر جهاز بده چیزای بدرد نخور میخوره مثه دختر نیس ک دلش بخاد وسایل خونش بهترین باشه حتی با کمترین پول 😐 یا نه واقعا چیزای خوب میخرن؟
ولی خوشبحالتون خدا میدونه بابای من از الان چقدر داره حرص این چیزا رو میخوره و نگراانه تو این گرونی 😔 چند بار خواست خونمونو بفروشه