2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست
آفرین دقیقا والا منم اصفهانم سال نود و سه جهیزیه ام دویست سیصد میلیون شد. شوهرمم فقط tvرو خرید🤣😂

اخ دقیقا ما هم اصالتمون برای اطراف اصفهانه تمااام جهاز جز همون تلویزیون و لوسترو خودمون خریدیم چقد سال ۹۱ پدرم پول جهاز داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دقیقا ما هم اصالتمون برای اطراف اصفهانه تمااام جهاز جز همون تلویزیون و لوسترو خودمون خریدیم چقد س ...

خخخ

یادم نمیره بابام دوتا پلاک زمین با موقعیت عالی برا جهیزیه ام فروخت. الان موقعیتش عالی شده ها

کاش نمیفروخت خود زمینا رو میداد بهم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
ایول بابا 😅😄 من با یه پسر خوزستانی دوستم قصد ازدواج داریم دیشب حرفش شد ازش پرسیدم مگه رسمتون نیس ج ...

عربهای اصیل این رسم رو دارن و زندگی باهاشون واقعا سخته

اما عربهای امروزی مثل بقیه هستن جهیزیه با دختره.

ما فارسها هم که ساکن خوزستانیم بازم همه چیز به صورت کامل بجز تیوی و نهایتش یه فرش با دختره.

مهریه سنگین یعنی چقدر؟  تمام جهاز با من بوده جز تی وی( که البته رسم شهرمونه) مهریم ۴۰۰ سکه و ...

خوبه ديگه😐

من ١١٤تا سكه فقط بودم

تازه شوهرم خونه و ماشين هم نداشت سربازي هم نرفته بود

خانودش هم هي از من ميپرسيدن واسه خونه ميخوايد چيكار كنيد😑

بعد ديدم خيلي خوش به حال خانواده شوهرم داره ميشه گفتم بايد تلويزيون و سرويس چوب و يه فرشم بگيريد

مگه طلبتون داره ؟؟که اینجوری میگه، برا خونه خودشم هست ،خیرسرش مرد خونه س، خو بره مبل بخره، چرا بابای دختر باید دخترش رو بده کلی هم خرج جهزیه ش کنه بعدم بجای تشکر طلبکار بشن بگن ،مبلم شما بخر، وقتی رو میدین به داماد همین میشه دیگه

من اتو بخار و اتو نسافرتی گرفتم شوهرم میگفت باید اتو پرس هم بخری 😶 که نگرفتم شوهرم چه میدونست اتو پرس چیه تو عمرش ندید خواهرشوهرم بهش یاد میداد چقدر حرص خوردم یا مثلا میگفت وسایل برقی سفید نخر رنگش بعد ها زرد میشه استیل مشکی بگیر ،کاملا معلوم بود خواهرشوهرم یادش میده 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘