مبل که قرار بود برا جهیزیه بخره رو گفت نه ما نمیخریم با عروسه در صورتی که ما گفتیم سرویس چوب با داماد ولی میگه مبل سرویس چوب نیست. تخت و کمد سرویس چوبه و باید میگفتین مبلمان تا بخرم. الکی الکس انداخت گردنمون که ما مبل بخریم. به نظرتون درسته?
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اتو بخار و اتو نسافرتی گرفتم شوهرم میگفت باید اتو پرس هم بخری 😶 که نگرفتم شوهرم چه میدونست اتو پرس چیه تو عمرش ندید خواهرشوهرم بهش یاد میداد چقدر حرص خوردم یا مثلا میگفت وسایل برقی سفید نخر رنگش بعد ها زرد میشه استیل مشکی بگیر ،کاملا معلوم بود خواهرشوهرم یادش میده
کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘