2777
2789
میزنم.چقدر سرخ کنم  من اول پیاز رو رنده میکنم بعد گوشت چرخ کرده می ریزم و سرخ میکنم بعد آبلیمو ...

یکم آب بریز آخر توموادت بذار بجوشه 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزنم.چقدر سرخ کنم  من اول پیاز رو رنده میکنم بعد گوشت چرخ کرده می ریزم و سرخ میکنم بعد آبلیمو ...

🤔🤔🤔پس چرا من میزنم دیگه بو نمیده؟یا مشکل از گوشته یا شما زیادی رو بو حساسین

مهربونا همیشه بدهکارن😏
یذره فلفل سیاه یا زنجبیل بزنی حله

میشه اول بسم الله توضیح بدین ببینیم کجای کارم ایراد داره؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

اول پیاز 

حتما برای خودتون دونفر، دوتا پیاز رو رنده کن و پیاز داغ بگیر (خیلی برشته نشه) 

دوم ادویه 

حتمااا نمک ،فلفل قرمز ، زردچوبه، دارچین یکم، اویشن، کاری یکم بزن 

اگر تونستی یکم اب زعفرون بده اخرش روی مایعت 

عالی میشه 

کلا تو غذاهایی که با گوشت چرخ کرده هست یکم آویشن بزنی خوشمزه میشه 

تو تمام غذاهای گوشتی (چه گوشت قرمز چه مرغ) کاری بزنی عالی میشه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

چربی گوشت های خورشتی رو تا حد ممکن بگیر که بو نده. گوست گوسفندی هم خب بوش بیشتره میتونی گوشت گوساله استفاده کنی. با ادویه کاری یا دارچین تفت بده گدشت رو که بوش گرفته بشه. 

توی مواد کتلت گوشت رو میتونی کمتر بزنی، ادویه ها رو امتحان کن ببین شوهرت کدوم رو بیشتر می پسنده 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

گوشت گوساله باشه حتما فقط 

پیاز رو سرخ میکنم گوشت رو میریزم داخلش با ادویه زردچوبه و فلفل سیاه حسابی سرخ میکنم یه سیر کوچولو توش رنده میکنم بعد فلفل دلمه ای گاهی بعد رب رو سرخ میکنم آخر سر هم آویشن میزنم عالی میشه

من ماکارانی رو با سینه مرغ درست می کنم 

فلفل دلمه هویج قارچ حتما می زنم

ادویه هم دارچین و زیره سیاه خوش عطر می کنه

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

پیازرنده نکن

سرخ کن

3یا4تادونه برای 200گرم گوشت

گوشتت چربی نداشته باشه

سردست بگیر اگر گوسفندی میزنید

دارچین هم بزن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من پیاز رو رنده میکنم میریزم تو گوشت ورز میدم یکساعت میمونه بعد سرخ میکنم آویشن هم می زنم

چه جالب برا گرفتن بو؟؟؟

میشه کامل توضیح بدین موقع سرخ شدن آبلیمو نمیزنین؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن