2777
2789
گوشت گوسفند چرخ شده رو مخصوصا اگه چرب باشه هر کاری کنی تو ماکارانی یا لوبیاپلو بو میده . به نظرم گوش ...

ممکنه عیب کارم این باشه که وقتی گوشت رو ریختم آب لیمو میزنم؟؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
گوشت گوسفندی خالص بو میده،ترکیب گوسفندو گوساله بگیر،ماکارانیتو بذار دم بکشه وسطای پخت موادتو اضافه ک ...

اره دیگه من مواد رو میدارم بعد دم میکنم حدود ۱ ساعت

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت گوسفندی خالص بو میده،ترکیب گوسفندو گوساله بگیر،ماکارانیتو بذار دم بکشه وسطای پخت موادتو اضافه ک ...

چطوری وسطای پخت؟؟؟

چربی گوشت های خورشتی رو تا حد ممکن بگیر که بو نده. گوست گوسفندی هم خب بوش بیشتره میتونی گوشت گوساله ...

از ادویه کاری بوش میاد😭😭😭🤧

گوشت گوسفند چرخ شده رو مخصوصا اگه چرب باشه هر کاری کنی تو ماکارانی یا لوبیاپلو بو میده . به نظرم گوش ...

سلام هم درد🖐