شوهرم خیییلی به بو گوشت حساسه .حتی خورشت که درست میکنم اول گوشت رو یه کوچولو با آب می زارم جوش بخوره بعد از آب میگیرم و و زیر شیر آب میگیرم و باهاش خورشت درست میکنم به غیر این کار گوشت رو میگه بو میده.
حالا با این اوصاف وقتی گوشت چرخ کرده رو تو مواد ماکارونی استفاده میکنم میگه بو میده .چطوری درست کنم گوشت بو نده؟؟؟
ممنون میشم
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
من اول پیاز رو رنده میکنم بعد گوشت چرخ کرده می ریزم و سرخ میکنم بعد آبلیمو میزنم و رب و بقیه مواد
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
من ماکارونی با سویا میپزم خیلی هم عالی میشه خودم و شوهرم عاشقشیم
سویا خور هم نیس😡