2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم شرایطم خیلی بده

143 بازدید | 20 پست

من امسال دهمم رشتم هنرستانه با علاقه رفتم علاقه خیلی زیاد

خب قبول دارم ی سری سختی ها داره اصلا لازمه موفق شدنه من تحمل میکنم با روحیه میرم جلو

ولی متاسفانه هم رشتی هام امسال خیلی بد بودن خیلی در حقم بد کردن همش مسخرم کردن تیکه انداختن پشت سرم حرف بدن بد رفتار کردن من خودم جوابشون رو دادم ولی خب در هر صورت خودم رو باختم روحیم از دست رفت حتی علاقم به مدرسه

نزدیکه یک ماهه پام آسیب دیده تازه عمل کردم مدرسه نمیرم فعلا باید استراحت کنم تا خوب شه نزدیک یک ماه دیگه برم

نمیدونم چیکار کنم با توجه به شرایطم این رشته رو ادامه بدم یا نه صبر کتم سال دیگه برم ی رشته دیگه نظری دیگه نرم چون واقعا تحمل هم رشته ای هامو ندارم دو سال دیگه هم باید باهاشون باشم میدونم نابود میشم هیج اعتماد به نفسی برام نمونده😭 ی راه دیگه هم ک دارم میتونم تو همین رشته یک سال عقب بیوفتم سال دیگه همین رشته رو دوباره بخونم دهم هم رشته ای هام عوض شن واس خیلی سختی داره حوصله ندارم چیز هایی ک تا الان خوندم دوباره بخونم واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم😭😭

اگر رشته رو دوست داری مدرسه رو عوض کن .

کلاس و تیم بچه ها رو نمیخوای چون امتحان ترم اول رو ندادی هنوز میتونی وقفه تحصیلی بزنی سال بعد از اول دهم تمون رشته رو بخونی

کلا از جمع خوشت نمیاد و انفرادی میخوای بخونی برو مدارس نآمکزش از راه دور یا بزرگسالان شهرتون ثبت نام کن غیرحضوری بخون

برای تر مشکلی راه حل هست از مرکز مشاوره ی ریر نظر آمورش پرورش کمک بگیر . قرار نیست همه ما تو همه چی نامبروتن باشیم 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اذیتت میکن سر چی؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نمیدونم شاید حسادت من ساکت ترین فرد کلاسم اصلا کاریشون ندارم اونا همش کارامو مسخره میکنن حرفامو نمید ...

ببین کلا مدرسع یجوریه که.اگر احساس کنن تو یه نقطه ضعفی داری باهاش اذیتت میکنن

پس باید هیچوقت خودتو ضعیف نشون ندی

بنظر من مدرستو عوض نکن

چون تاثیری نداره مدرسه بعدیم همینه اوضاع

من حس کردم مشکل از خودته و یکم کمبود عزت نفس داری(همچین وایبی بهم دادی)

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اگر رشته رو دوست داری مدرسه رو عوض کن .کلاس و تیم بچه ها رو نمیخوای چون امتحان ترم اول رو ندادی هنوز ...

دلم نمیخواد از دور بخونم دلم میخواد برم مدرسه ولی حوصله این که سال دیگه از اول همین رشته رو بخونم ندارم مدرسمم نمیتونم عوض کنم چون فقط همین مدرسه رشته ای ک من میخوام رو داره یا باید ذشتمو کلا عوض کنم ی سال عقب بیوفتم ک نمیخوام یا ی سال عقب بیوفتم همین رشته رو بخونم ک اونم نمیخوام یا پام خوب شد برم مدرسه ولی تحمل اینکه دو سال هم رشته ای هامو رفتاراشونو تحمل کنم ندارم😭خیلی برام سخته میدونم دوباره آسیب میبینم

ببین کلا مدرسع یجوریه که.اگر احساس کنن تو یه نقطه ضعفی داری باهاش اذیتت میکنن پس باید هیچوقت خودتو ض ...

خب باید براش چیکار کنم؟ دنبال راهکار میگردم خودم قبول دارم اگه بخوام ادامه بدم همین رشته رو با همین همکلاسی ها تا سال دوازدهم چجوری برام مهم نباشه کاراشون ؟ خیلی آدم حساسیم نمیخوام آسیب ببینم دوباره چون نابود شدم دلم میخواد اعتماد به نفسم بالا باشه خیلی بالا اصلا ندارم اعتماد به نفس

خب باید براش چیکار کنم؟ دنبال راهکار میگردم خودم قبول دارم اگه بخوام ادامه بدم همین رشته رو با همین ...

اعتماد به نفست ک بره بالا رفتار اطرافیان هم باهات عوض میشه کسی نمیتونههه تحقیر یا مسخرت کنه

دلم نمیخواد از دور بخونم دلم میخواد برم مدرسه ولی حوصله این که سال دیگه از اول همین رشته رو بخونم ند ...

بهرنظرت بری بخونی و لیسانس هم بگیری بعد چکار کنی؟ یه سال دیرتر برو سر کار . .

به نظرم تو ارزشت بیشتر از اینه که انقدر خودت رو اذیت کنی . مشاوره برو بهت راه حل بالا بردن اعتناد به نس و کار روی خودت رو بهت یاد بده . کتابهای توسعه فردی و فیلم های خوب بخون تو خونه موندی حق داری کلافه و افسرده بشی واقعا

اعتماد به نفست ک بره بالا رفتار اطرافیان هم باهات عوض میشه کسی نمیتونههه تحقیر یا مسخرت کنه

من اگه اعتماد به نفس هم ببرم بالا چون من تو کلاس تنهام و کسی رو ندارم اونا چون گروهی با همن باز مسخرم میکنن به حرفام میخندن به کارام باز نمیدوتم چیکار کنم