2777
2789
میشه اول بسم الله توضیح بدین ببینیم کجای کارم ایراد داره؟؟

پیاز رو تفت بده بعد چرخکرده رو اضافه کن بعد زردچوبه و نمک و فلفل و فلفل سیاه و آویشن و حالا هر اولیه ای که دوس داشتی رو اضافه کن و خووووب تفت بده اصلا بو نمیده

آهااااااااااای حسسود،از خدا نمیخوام کورت کنه گناه داری میخوام دوتا چشم اضافه بهت بده تا بیشتر دق کنی😝😝😝😝 ،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزنم.چقدر سرخ کنم  من اول پیاز رو رنده میکنم بعد گوشت چرخ کرده می ریزم و سرخ میکنم بعد آبلیمو ...

اول پیاز داغ بگیر 

هنوز که پیاز خیلی سرخ نشده گوشت چرخ کرده رو بریز 

بعد رب بزن 

و بع دو حبه سیر رو با رنده ریز رنده کن 

بعد ادویه همونایی که گفتم اگر سیر نداشتی پودر سیر بزن یکم 

بعدم ی قاشق بزرگ‌ آبغوره

بعد یکم اب کن درشو بزار و  بزار بپزه

ابش که جمع شد ی قالب کوچیک کره بزن بهش 

بعدم ی ذره آب زعفرون 

عاالی میشه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

گوشت گوسفند چرخ شده رو مخصوصا اگه چرب باشه هر کاری کنی تو ماکارانی یا لوبیاپلو بو میده . به نظرم گوشت گوسفند برای چلو گوشت و آبگوشت خوبه اونم با ادویه فراوان و سیر و پیاز و .....

شوهر من اگه گوشت در حد نانو هم بو بده متوجه میشه و لب نمیزنه به غذا  

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا با کاربری قدیمیم دیگه نتونستم وارد بشم. ترکیدم

مرغ با سویا استفاده کن برا ماکارانی

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
🤔🤔🤔پس چرا من میزنم دیگه بو نمیده؟یا مشکل از گوشته یا شما زیادی رو بو حساسین

شوهرم بیش از حد حساسه وگرنه بو نمیده به نظر من

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
گوشت گوسفند چرخ شده رو مخصوصا اگه چرب باشه هر کاری کنی تو ماکارانی یا لوبیاپلو بو میده . به نظرم گوش ...

خب اصولا باید گوشت چرخکده مخلوط گوسفندی و گوساله باشه و اینکه چربیش کم باشه 

خب اصولا باید گوشت چرخکده مخلوط گوسفندی و گوساله باشه و اینکه چربیش کم باشه 

گوشت بره س.

یکساله ماکارونی نخوردم ولم خیلی میخواد ولی یاد قیافه شوهرم میوفتم موقع خوردنش بیخیال میشم از درست کردن

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

گوشت گوساله استفاده کن...پودر سیر..فلفل سیاه..زنجبیل..دارچین بزن..خیلی کم از هرکدوم ک تند نشه..ماکارونی پیازشم باید زیاد باشه

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
اول پیاز داغ بگیر  هنوز که پیاز خیلی سرخ نشده گوشت چرخ کرده رو بریز  بعد رب بزن  و ...

پیاز رنده یا خودم ریز کنم؟؟؟

گوشت بره س. یکساله ماکارونی نخوردم ولم خیلی میخواد ولی یاد قیافه شوهرم میوفتم موقع خوردنش بیخیال می ...

ی بار امتحان کن اینجوری که من گفتم 

چه جالب برا گرفتن بو؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین موقع سرخ شدن آبلیمو نمیزنین؟؟

پیاز رو رنده میکنم

نمک میزنم

بعدش حسابی با گوشت ورز میدم

بعد از حدود یک ساعت سرخ میکنم

روغن میریزم بعد این موادو اضافه میکنم تفت میدم

بعدش زردچوبه میزنم و هم میزنم

بعدش رب گوجه میریزم و هم میزنم

من شوید خشک دوست دارم اونم آخرش که دیگه میخوام خاموش کنم میپاشم و یکی دوبار هم می زنم و خاموش میکنم

آویشن رو هم وقتی دارم لایه لایه ماکارانی و گوشت تو قابلمه میریزم کمی می پاشم

ما خانوادگی از این روش راضی هستیم :))))))))))))

گوشت گوسفندی خالص بو میده،ترکیب گوسفندو گوساله بگیر،ماکارانیتو بذار دم بکشه وسطای پخت موادتو اضافه کن،وقتی خیلی دم‌ میکشه بو میگیره

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹