2777
2789
عنوان

دوماه مونده به عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 81 پست
چجوری باید خورده بشه؟

یه قاشق قبل صبحانه و یه قاشق عصر 

تو شربت حل میکنی میخوری

اشتهاتو تحریک میکنه کلا همش تو یخچالی😄

تو ماه ۶ تا ۷ کیلو اضافه میکنی

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قاشق قبل صبحانه و یه قاشق عصر  تو شربت حل میکنی میخوری اشتهاتو تحریک میکنه کلا همش تو یخچا ...

کورتون دارن اینا   پوکی استخوان میاره  نخورید اینارو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
یه قاشق قبل صبحانه و یه قاشق عصر  تو شربت حل میکنی میخوری اشتهاتو تحریک میکنه کلا همش تو یخچا ...

خودش چاقه. 60 کیلوهه . نه چهل کیلو بابا. شوهرش خل شده

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

من همینجوریم همش گشنمه خاهر😐خیلیم‌میخورم ولی وزنم استپ کرده فک‌کنم باید برم ازمایش تیروئید بدم😑

گذشت آن زمانی که آن سان گذشت

مخصوصا مردا اکثر طرفدار خانم های تو پرو چاق 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
کورتون دارن اینا   پوکی استخوان میاره  نخورید اینارو

من دارم استفاده میکنم .. میگن این مثه بقیش نیست که کورتون داشته باشه

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏