2777
2789
عنوان

دوماه مونده به عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 81 پست
گلم اعتماد بنفست کمه،به حرف دیگران اهمیت نده،و اجازه نده نظرات منفی روت اثر کنه.

اره خودمم میدونم ولی حرف هیچکس برام مهم نیست شوهرم یا خانوادش حرفی میزنن ناراحت میشم خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته بود مادرش تعجب کردم از شیدا اینجور لباس بپوشه دیگه نمیدونن ازچی ایراد بگیرن کاش خودشونم لباس قش ...

آره بخدا 

ولشون کن ، تو حرف کم نمیارن

تا دندان دارید لبخند بزنید  
اره خودمم میدونم ولی حرف هیچکس برام مهم نیست شوهرم یا خانوادش حرفی میزنن ناراحت میشم خیلی

حرف خانواده اشم مهم نیست ،اما ایشون باید اگر انتقادی ام داره بهتر بیان کنه .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
قبول نکن🙄 باشه

20 سال پیش زیبا ترین و خوشتیپ ترین دختر شهر بودم. بعدش تو دانشگاه همینطور همه بهم میگفتن. 60 تا 62. سایز لباسام 38 تا 40.  

سبک مثل فرفره. 

ناگهان تیروییدم بهم ریخت و از اون به بعد هر چی لاغر کنم هم چاق میشم. چاقی چربی اضافه تو شکم . پهلو. سینه و .. هست. باعث بد فرم شدن. درد کمر و افزایش قوس کمر میشه. به زانو ها فشار میاره. ای کاش ده کیلو از الانم لاغر تر میشدم. و میموندم

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود