2777
2789
عنوان

دوماه مونده به عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 81 پست
من همینجوریم همش گشنمه خاهر😐خیلیم‌میخورم ولی وزنم استپ کرده فک‌کنم باید برم ازمایش تیروئید بدم😑

اگه اینجوریه اره حتما برو ازمایش

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا مردا اکثر طرفدار خانم های تو پرو چاق 

مگه ناصر الدین شاهن😂

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
من دارم استفاده میکنم .. میگن این مثه بقیش نیست که کورتون داشته باشه

گول تبلیغاتو نخورید مگه‌میشه اخه؟ 

چیزی که سریع جواب بده کورتونه فقط

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مگه ناصر الدین شاهن😂

اره عزیزم یه سر برو خیابون ببین مردا ب کیا بیشتر نگا میکنن 

میفهمی چی میگم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پودر جینسنگ هم کورتون داره؟

کلن همه پودرهای چاق کننده کورتون دارن

گول تبلیغاتو نخورید مگه‌میشه اخه؟  چیزی که سریع جواب بده کورتونه فقط

نمیدونم .. چیکار کنم منم مجبور شدم خودمم عروسیمه ۵۳ کیلو بودم دارم میخورم بشم ۶۰ یکم پر تر شم ولش میکنم

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
دقیقا منم کرمانشاهیم اینجا همه طرفدار لاغرین نه چاقی اصلا از دختر چاق خوششون نمیاد

دقیقا.اتفاقا لاغرای کرمانشاه خیلیم ماشاالله جوندارن چون تغدیشون خیلی عالیه.روغن خوب تخم مرغ محلی و...

نمیدونم .. چیکار کنم منم مجبور شدم خودمم عروسیمه ۵۳ کیلو بودم دارم میخورم بشم ۶۰ یکم پر تر شم ولش می ...

من چون خودمم پودر چاقی خوردم و عوارضشو دیدم بهت گفتم اینو عزیزم