2777
2789
عنوان

انسداد روده

119 بازدید | 13 پست

تو چت جی بیتی زدم میگه کسی که انسداد کامل داشته باشه نه دفع مدفوع داره نه گاز ولی کسی که اولاش باشه ممکنه مقداری داشته باشه مدفوع رو 

من تو هردوش اوکی ام اما خیلی کمتر شده از قبل و اینک شکمم هعی صداهای بلند میده قبلا اینجوری نبود اصلا 

گلاب به روتون ببخشید مدفوعمم خیلی کم شده هعی شل کن سفت کن داره 

الان این قضیه درسته ؟یا نه چیزیم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ایشالا همه چی ک انسداد نمیشه

مادربزرگ من انسداد داشت دور از جون تو 

یهو نه دفع داشت هرچیم میخورد بالا میاورد 

واسه اطمینان خاطر برو کونوسکوپی

ولی من فک کنم معدت سرد شده

هر چند روز دفع داری؟

هر روز ولی خب اینجوری نیس که حسش بیاد خودم میرم دسشویی و اینک خیلی باید زور بزنم

اما خیلی کم البته اینم بگم کلا از چند ماه پیش این مشکل و داشتم که کم و زیاد میشد ولی الان دیگ خیلی بد شده و اولین باره انقد شکمم صدا میده یه ۶ روزه 

ن ایشالا همه چی ک انسداد نمیشهمادربزرگ من انسداد داشت دور از جون تو یهو نه دفع داشت هرچیم میخورد بال ...

کاش اینجوری باشه دارم دیوونه میشم:)

اخه من بعضی اوقات تهوع هم میگیرم ولی نه خیلی مخصوصا زیاد گشنم میشه یعنی اشتهام خوبه. فقط مشکل کم دفعی دارم اما چند ماه پیش هر بار بعد هر پریود خیلی دل درد شدید میگرفتم که دکتر سونوگرافی گفت به خاطر تایم تخمکته بعضیا درداشون شدیدا اما این سری بع پریود اینجوری شدم و درد داشتم ولی الان یه ۶ روزه که ندارم و اینجوری شده شکمم 

هر روز ولی خب اینجوری نیس که حسش بیاد خودم میرم دسشویی و اینک خیلی باید زور بزنماما خیلی کم البته ای ...

صدای شکمت بخاطر اینه که دفعت خوب نیست یبوست داری هموروییدت هم از یبوسته باید برطرفش کنی باید مصرف فیبر و آب رو توی بدنت افزایش بدی مثل آلو ،انجیر،روغن زیتون یا خود زیتون هم شکم رو راه میندازه خوبه ببخشید میگم سعی کن ورودی مقعدت رو روغن زیتون بزنی موقع دفع راحت تر باشی صبحا پامیشی ناشتا آبلیمو بریز توی آب ولرم بخور سعی کن آب لیموش طبیعی باشه کنار غذا دماغتو بگیر یه قاشق روغن زیتون بخور خیلی خوبه و در آخر هم سعی کن تحرک داشته باشی و غذاهای چرب و نوشابه اینا نخوری خوب نشدی برو دکتر چون یبوست خیلی بَده کل سیستم بدنی رو بهم میزنه

عزیز سابقه داشتی تا حالاالان سفته یاشل

تاحالا اینجوری شکمم صدا نمیداد ولی اره یه بار اینجوری شده بودم گلاب به روتون یبوست بودم بعد یهو شل میشد الانم همینجوریم ولی خیلی کم میتونم دفع کنم 

صدای شکمت بخاطر اینه که دفعت خوب نیست یبوست داری هموروییدت هم از یبوسته باید برطرفش کنی باید مصرف فی ...

خدا خیرت بده مرسی گلم یکم با حرفات خیالم راحت تر شد اخه این صداهای بلند منو میترسوند چون میگفتن یکی از علاعماشه

باز یکی میگفت طرف انسداد داشته وای دفع گاز رو داشته همیشه همه یه چیز میگن 

اره واقعا تحرکم صرفه نه باشگاهی نه چیزی ولی این حرکت روغن زیتون و باید انجام بدم فک کنم خوب باشه 

خدا خیرت بده مرسی گلم یکم با حرفات خیالم راحت تر شد اخه این صداهای بلند منو میترسوند چون میگفتن یکی ...

کلا روغن زیتون دوای هر دردیه ،نه بابا از این فکرها نکن این همه آدم یبوست دارن باز تو میگی من روزی یکبار به زور هم دفع دارم بعضیا هفته ای یکبار دفع دارن ،نیم ساعت تو خونه با تلویزیون ورزش کن خیلی خوبه به چیزای بد هم فکر نکن افکارت انرژی دارن .