2777
2789
عنوان

آخیش راحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 53 پست

بابا دیگه کم لطف نباشید بد نیست صبح از دعوا و خواب دیشب میگن نزدیک ظهر ناهار چی دارید بعد از ظهر دعوای زن وشوهری+اسکرین ..بیاید مادرشوهرم..بشتابید جاریم ..عصرا شام چی دارید شب بیایید جن دیدم ... بیایید عکس دماغ .. بیایید ال بیاید بل +عکس ... خداییش آدم هم اوقات خالیش پر میشه این وسطا یه چیزاییم یاد میگیره

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خدا واقعا موضوع جدیه،ما میخوایم فرزندانی تربیت کنیم که آینده ساز باشن،اول از خودمون شروع کن ...

خب خیلیا کسیو ندارن یا رو دربایسی دارن با اطرافیان نمیخوان مشکلشو بفهمن میان اینجا اینجا عمومیه نمیشه و گف باید اینارو بگی اونارو نگی 

هلن ۷۸سابقم ریا نشه   
بابا دیگه کم لطف نباشید بد نیست صبح از دعوا و خواب دیشب میگن نزدیک ظهر ناهار چی دارید بعد از ظهر دعو ...

خخخخخ....دقیقا چی یادمیگیریم.آها چرا من یه چی یاد گرفتم،رل با دوست پسر و نامزد و نمیدونم چند تا چیز دیگه هم بود فرق میکنه

خب خیلیا کسیو ندارن یا رو دربایسی دارن با اطرافیان نمیخوان مشکلشو بفهمن میان اینجا اینجا عمومیه نمیش ...

عزیزم منم غریبم،هیچ کس هم ندارم،خودم و خودم‌یه دختره بسیار شیطون دارم،همیشه تنهام اما بازم به نظرم بازم توجیه نمیکنم خودمو

اگه هر چی درست استفاده بشه اصلا بد نیست،خوبه سوال پرسیده بشه،خوبه راهنمایی،اما نه درمورد همه چی،آخه این که فلانی دخترش چیکار کرد،یا شوهرم چند بار من بوس میکنه چه راهنمایی کردن داره