2777
2789

@نهم  @هاجربانووووو  @nosh98  @ویترین @shahpar  

‍ سلام دوستان، من یه تاپیک در مورد زندگی بعد از مرگ و سرنوشتِ از مرگ برگشته ها دارم که بعد از رفتنِ پدر عزیزم ایجادش کردم، به خیلی سوالات در مورد اون دنیا و عزیزانِ سفر کردمون جواب می ده و تجارب نزدیک به مرگِ افرادِ زیادی توش هست اگر  دوست داشتین مطالعش کنید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نهم     @هاجربانووووو     @nosh98     @ویترین   @shahpa ...

مرسی فدات شم، حتما میخونم ♥️

قربون دستت که تکتم کردی آبجی مهربون 

خدا پدرتو رحمت کنه، بهشت جایگاهش باشه

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
سلام عزیز میشه درمورد رژیمت بهم بگی دقیقا منم61میخوام بشم53هرنکته ای میدونی بهم میگی بعد هدفت چندماه ...

سلام کالری شمتری میکنم هفته ای یک کیلو کم میکنی اگ رعایت کنی ک من  نکردم 😐😑

@نهم     @هاجربانووووو     @nosh98     @ویترین   @shahpa ...

سلام عزیزم.من الان دیدم چشم.میخونم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
سلام کالری شمتری میکنم هفته ای یک کیلو کم میکنی اگ رعایت کنی ک من  نکردم 😐😑

کالری و تقریبا مراعات نیکنم سعی میکنم بیشتراز1200کالری مصرف نکنم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍