2777
2789

داداشم.اونقدر  سعي ميكنم صداش رو تو ذهنم بشنوم تا يادم نره مغزم ورم كرده

فقط باز بگه الوووو سلاااام چطوررريييي ؟مياااييي اون وريييي؟ با همون صداي اروم كه ميكشيد حرفاش رو.اي خدا😭

ما ملت حسينيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام زمان

واقعا عالی بود این حرفتون

الهم عجل لولیک الفرج

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
داداشم بازم بگه نوکرتم خوار😢😢😢😢 دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با ان چه کرده است؟😢😢

چه تلخ .خیلی نارحت شدم.دارم گریه میکنم.شب جمعه هست مرده ها منتظرن .براش فاتحه خوندم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

دلم تنگ است

دلم اندازه حجم قفس تنگ است

سکوت از کوچه لبریز است

صدایم خیس وبارانیست

نمیدانم چرا؟؟؟؟

در قلب من پاییز طولانیست

بابای مهربونم 

و با همون صدای دلنشین بگه سلااااام بابا، خوبی؟ 

بچه هات خوبن؟ 

چرا نیومدی دلمون برات تنگ شده، 

ولی افسوس 😔😔😔 یک ماه دیگه میشه یک سال که رفته. 😔😔😔😔