2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و بین دوراهی ماندن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 59 پست

با این جور مرد فقط سوختن و ساختن و ندیده گرفتن اینا دلشون هرزه و بازم اینکارو میکنن بارها و بارها 

اگه رفتی رو دین و ایمانش کار کن شرط بزار هروز بره مسجد اگه دوست رفقیای خوب پیدا کنه شاید دست برداره  

بگو با محرم خودت چرا لذتتاتو نمیبری میری سمت  سمت نامحرم طرف ایدز داشته باشه زیگیل داشته داشته باشه 

نمیگی من هیچی بچت هیچی خانوادت که ابروشون میره از هرزگی پسرشون هیچی خدا با اون همه عظمت داره نگاهت میکنه ؟؟؟

دلت میخوا منم مرد بیارم خونه زندگی رو برات جهنم کنم خونتو نا امن کنم ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد بوده برادر زن مکان واسه دامادش جور کرده!! من میگم زنا ساده ن ... یعد یقه منو میچسین میگن  ...

خاک بر سر اون برادر بکنن خاااااک

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕

چون دوست بوده و اقدام ب خیانت جنسی داشته تمام حق و حقوقتو بگیر مخصوصا حضانت و مهریه ملکی ماشینی چیزی.. بعدشم خواستی بگردی حتممما ی آزمایش ایدز و هپاتیت بده

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
ن عزیزم این توجیحات خیلی کلیشه ای هست فقَط ی زن ضعیف و وابسته نسبت ب خیانت شوهرش همچین عکس العملی ن ...

گلم من هنوز بچم دنیا نیومده ولی خیانت شوهرمو دیدم و مجبورشدم بمونم و هیچ غلطی هم نکردم فقط خودمو یه مدت زجر دادم بافکرو خیال و گریه...فقط با این امید زندم ک بچمو سالم دنیا بیارم و یه روزی کارشو تلافی کنم تادلم اروم بگیره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
چقد خیانت زیاد شده خدا😔😔😔😔

خیلی زیاد نمی تونی تصورشو کنی.من پیج اینستا دارم.فالوورش زیاده..مردی نیست نیاد دایرکت نده.اصلا جواب نمی دم.ولی از کنجکاوی پیجشونو نگاه میکنم ،می بینم که بچه دارن و متاهل.با اینکه می بینن من همش عکس بچه و همسرمو گذاشتن.خودم فقط یه عکس با حجاب دارم

مقصر اول زنا بعد مردا. تا زنا روی خوش نشون ندن مردا نمیتونن کاری کنن

واقعا متاسفم واسه طرز فکرتون . میلیاردها زن روی کره زمین وجود داره که خب مسلما یه سری هاشون شغلشون هرزگیه یعنی تا شوهر آدم اونا رو ببینه باید سریع وا بده؟  شوهر خوب باشه هزارتا زن فاسد هم نمیتونه کاری کنه . کلیشه تقصیر زنه رو بریزید دور . یا میگید مقصر اون زن هرزه اس یا زن خود مرد که به خودش نرسیده ( فقط و فقط اون مرد عوضی مسئول این کار زشته هرچند اون زن هم هرزه بوده)

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
ماشالله اون برادر زن دیگه اسطوره غیرته

حیف هوایی ک همچین برادری تنفس میکنه متنفرم ازهمچین ادمایی