2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و بین دوراهی ماندن من

1115 بازدید | 59 پست

سلام دوستان.میشه کمکم کنید.

شوهرم همیشه سرش تو گوشیش بود، میدونستم ک خبرایبه ولی منتظر فرصت مناسب بودم، با دردسر قفل گوشیشو پیدا کردم و گوشیشو چک کردم،دیدم ب دامادمون پیام داده بود ک کلید خونه خالی میخوام ک طرفو بیارم،خلاصه فهمیدم ک داره بهم خیانت میکنه، بهش گفتم و اظهار پشیمونی کرد و گفت با یکی دوسته و قرار بوده برن و همدیگه رو ببینن. منم قهر کردم و اومدم خونه بابام، حالا ایشون اظهار پشیمونی داره منم بهش ی فرصت دادم ک بیاد ی تعهد نامه امضا کنه ک اگ تکرار کرد، باید حق طلاقو حضانت فرزند رو ب من بده، حالا این آقا نمیاد و میگه من فقط حضانت فرزند رو میدم، حالا نمیدونم چکار کنم؟؟ چطوری اعتماد کنم بهش و اینکه ی دختر ی ساله دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.