2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و بین دوراهی ماندن من

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 59 پست
هنر کرده حق حضانت که باز خیانت می‌کنه بچه رو هم میندازه گردن تو می‌ره  حق حضانت ندادم نداد حق ...

خق طلاق چه فایده ای داره عزیزم میشه توضیح بدی

من سر خیانت همسرم حق طلاقو ازش گرفتم ولی حضانت بچه رو چون هنوز به دنیا نیومده بهم ندادن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی نباید با ادم خیانت کار ادامه داد ب هیچ قیمتی 

خانواده ی نفهمم پشتم نیستن😑

گیر کردم بین یه عده خودخواه که هرکی فقط به فکر خودشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕
خق طلاق چه فایده ای داره عزیزم میشه توضیح بدی من سر خیانت همسرم حق طلاقو ازش گرفتم ولی حضانت بچه رو ...

حضانت بچه رو تا بدنیا نیاد نمیدن اما وقتی هم بیاد اگر شرایطتت برای مادر اوکی باشه تا ۷ سالگیش حضانتش با شماست

حق طلاقم به درد وقتی میخوره که شما میخوای هرجور هست بری 

حضانت بچه رو تا بدنیا نیاد نمیدن اما وقتی هم بیاد اگر شرایطتت برای مادر اوکی باشه تا ۷ سالگیش حضانتش ...

مرسی عزیزم

ممنون دوستان از راهنماییتون.

دامادمون خونشون دوطبقه س و این یکی از طبقه هارو خاسته ک اونم بهش نداده، قبلا هم ب خاهرم گفته بوده ک شوهر من هرز میپره ولی خاهرم فکر کرده اون دروغ میگه و از باجناقش بدش میاد، الان هم خداییش خیلی واس کار ما کمک میکنه، من درصورت طلاق سربار خونوادم میشم. پدرم پیره و ی خاهر مجرد دارم ک کار میکنه و اون خرج خونه رو میده، بهم گفتن اگ طلاق بگیری ما حمایتت میکنیم ولی خب بنده خدا درآمدش کمه و من دوس ندارم اذیت بشه. داستان زندگیمون توی تایپیکهای قبل هست. شوهرم نه خونه داره نه ماشین نه درآمد زیاد، ما طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم، من شوهرمو دوست داشتم و ب نظر خودم خیلی خوب باهاش رفتار کردم ولی آخرش این شد😥

الان موندم برم شکایت کنم یا نه؟ اون نمیاد امضا کنه میگه باید شروط رو برداری، به وکیل هم زنگ زدم میگه خیانت ثابت کردنش سخته و اون قصدشو داشته ولی ممکنه فعلش محقق نشده باشه، گف میشه با اون پیامکش جلو بری ولی اینکه بتونی ثابت کنی سخته و ب قاضی پرونده هم بستگی داره، خانوادشم اطلاع دارن و روز دوم بدون اینکه ب ما بگن رفتن خونه دایی من و بدون اینکه جریانو ب اونا بگن شروع ب بدگویی کردن از من کردند، من الان واقعا درموندم ک چکار کنم با اینا؟ چون اگ قرار باشه شکایت کنم ب قصد طلاق میرم جلو چون پول زیادی ندارم ک خرج کنم و بعدش دوباره باهاش برگردم، از طرفی احساس بی کسی دارم خانوادم از همه لحاظ حمایت میکنن ولی خب دستشون تنگه و بخاطر اینکه همیشه مشکل داشتیم تو زندگیمون، خیلی حال روحی بدی داریم، شما بگیر من چکار کنم آخه؟؟؟؟؟؟

عزیزم همین اول راه همه حق وحقوقتو بگیر .حصانت بچه فقط ی دردسر برا خودت اضافه کردیه و اونو راحت کردی .همه حقتو ازش بگیر 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ممنون دوستان از راهنماییتون. دامادمون خونشون دوطبقه س و این یکی از طبقه هارو خاسته ک اونم بهش نداده ...

عززم نگران درامد نباش شما خانم قوی ومحکمی هستی و مطمینن از پس همه چی بر میای پس نگران درامد نباش میختو محکم بکوب تمام شرایطتو بزار و تعهد محضری ازش بگیر 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی