2777
2789
شوهرمن ام دی اف کاره ولی بیکاره ودرآمدش هم از کارمندبانک که برادرش باشه به هیچ وجه بیشترنیست😂منظورت ...

داداش منم ام دی اف

کابینت و اینا دیگه

چطور درامدش زیاد نیس!

ام دی اف ک معروفه ب درامد بالا!

الان پولی ک داداش من و پسرش در میارن در میارن 10 تا کارمند رو هم در نمیارن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

اینا توجیهه عزیزم...شما می تونید کارتشو بگیرید با رمز ...می تونید براش رمز اینترنتی بگیرید با حساب خ ...

مطمئن باش..اونو خرج یه نفری میکنم..که اونو از کمیته امدادبه فرزندی قبول کردیم...بیشتراز ۱۰۰ت..خرج مدرسه ولباس..وکفشش میکنم

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش ماکسی رو فریب ندادیم..شوهرم کارش یه جایه که اصلا دسترس نه به اینترنت داره.نه به بانک..نه به خود ...

اینا توجیهه عزیزم...شما می تونید کارتشو بگیرید با رمز ...می تونید براش رمز اینترنتی بگیرید با حساب خودش براش کار انجام بدید می تونید تو بانک با وکالت از حساب خودش برداشت کنید و هزارتا راه حل دیگه ..میبینید که فریبه..در ضمن من نگفتم صد تومن پولی نیست ...برا خیلیا این صد تومن یه دردی رو دوا میکنه مگه ما رابین هودیم که حق یه کس دیگه رو بگیریم بعد بدیم فقرا.؟؟شما نگیر خودش می رسه به فقیر..شما خودت وضع مالیت خوبه بعد میگی بگیرم نرسه به پولدار؟؟خوب اون پولدارم میگه من وضع خوبه نرسه به پولدارتر ..این چه حرفیه عزیز من

من میگم اینکار اخلاقی نیست هرچند که کل جامعه و حکومت رو فساد گرفته باشه...من نخواستم شما گارد بگیرین عزیزم فقط ازتون میخام یکم فکر کنید بش

امید آخرین چیزیست که میمیرد
عزیز یارانه ازپول منابع نفت وگازو.....است...حق همه ست ...باید عادلانه توزیع بشه...درآمدبالاکمتر درآم ...

ببینید یک آدم پولدار با درآمد مثلا بیست ملیون در ماه رو در نظر بگیرید این آدم چون وضع مالی خوبه خوب زندگی میکنه مسافرت میره رستوران میره و از درمانهای خوب تو بیماریش استفاده میکنه و هزارتا چیز دیگه یعنی خودبخود داره از یارانه های مختلفی مثل انرژی و دارو چندین برابر اون فقیر استفاده میکنه پس قبلا سهم خودشو از نفت گرفته ولی اون فقیر سهمی از این رفاه نداره درحقیقت اون پولدار بیشتر از این پول نفت خورده بنابراین این یارانه یه جور کم که بش...تازه اکثر آدمهای پولدار هیچ مالیاتی هم نمیدن

امید آخرین چیزیست که میمیرد
داداش منم ام دی اف کابینت و اینا دیگه چطور درامدش زیاد نیس! ام دی اف ک معروفه ب درامد بالا! الان ...

بستگی داره توکدوم قسمت کارکنن.یه وقت هست طرف دیتگاه های برش و...داره ویه کارگاه بزرگ وچندتاکارگر.یه وقتم مثل شوهرمن چندتا وسیاه داره که فقط نصب انجام میده اونم اگه تقاضاباشه وگرنه ول معطل