2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بنامشونه که ثبت شده واینکه درامدبایدمشخص باشه

خب همین دیگه

الان مثلا ام دی اف کار درامدش از کارمند بانکم بیشتره!

اما معلوم نمیکنه

چون سیستم مالی درستی نداریم

تو امریکا دقیق زندگی مردم و چک.میکنن ببینن کی چقد دراورد مالیان بگیرن

شغلای ازادم نمتونن در برن

اما اینجا چک درستی وجود نداره

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

آفرین ...شماعلاوه بر خوشبخت وسعادتمند زرنگ هم هستی....نوش جونتون...اصلا یارانه حق ملت چه پولدار چه ب ...

فدات..الهی که همه خوشبخت باشن...والله شوهرم اصلا ازکارهای بانکی وبانک خوشش نمیاد.اصلا کم طاقت هم هس..من این چندساله شدم.حساب گر بانکیش.وواریزیش

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستین🤲بخدا این ۸ساله توحسرت بچه دارشدنم😔
کافی نت.عزیز..سرپرست خانوارتون اگه خودتون هستین..برید کافی نت..ثبت نام کنید

به شوهرم میگم اخه ماه قبل برامون ریختن این ماه نریختن

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خب همین دیگه الان مثلا ام دی اف کار درامدش از کارمند بانکم بیشتره! اما معلوم نمیکنه چون سیستم مال ...

شوهرمن ام دی اف کاره ولی بیکاره ودرآمدش هم از کارمندبانک که برادرش باشه به هیچ وجه بیشترنیست😂منظورت ارام دی اف کارچیه عزیزم

ولی باسیستم داغون وچک کردن داغون ترش موافقم

عزیزم.خداروشکر..شوهرم پیمانکار..زیاد پول توحسابش میاد ومیره...اما اصلا الان چندساله.که باحساب من کار ...

دوست عزیزم وقتی شما بضاعت مالی خوبی دارید خداروشکر و به قول خودتون با فریبی که در استفاده از حسابتون کردید این کارو میکنید نظرتون این کارتون اخلاقی هست که اعتراض زدید ؟میدانید که با اینکار باعث میشه یه آدم نیازمند واقعی نتونه چیزی دریافت نکنه؟نظرتون حلاله؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دوست عزیزم وقتی شما بضاعت مالی خوبی دارید خداروشکر و به قول خودتون با فریبی که در استفاده از حسابتون ...

نه عزیز..اعتراض نزدیم..فقط ثبت نام کردیم..گفتیم اگه دادن که دادن..اگه هم ندادن..هیچی...بعدش تعریف ازخودم وشوهرم نباشه..ازکجا میدونی.شاید این پولو به مستحق یا فقیر ندیم...پس چه بهتر اونو خرج یه فقیری کنیم..تا توی حساب اختلاس گرا واقازادها باشه

برای کسی که گیر نون شبه میشه یک کیلو گوشت که بزاره توسفره بچه هاش

بابا نون شب نمیخوام رژیمم 😁 من مانتو میخواممممم😬😬

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
دوست عزیزم وقتی شما بضاعت مالی خوبی دارید خداروشکر و به قول خودتون با فریبی که در استفاده از حسابتون ...

بعدش ماکسی رو فریب ندادیم..شوهرم کارش یه جایه که اصلا دسترس نه به اینترنت داره.نه به بانک..نه به خودپرداز..همش هم بالا سرکارگراس..من‌مجبورم که پول براش جابه جاکنم..والا بقول خودت ۱۰۰ت پولی نیستن..بدیم به مستحق بهتره..تا توحساب یه پولداربره

عزیز یارانه ازپول منابع نفت وگازو.....است...حق همه ست ...باید عادلانه توزیع بشه...درآمدبالاکمتر درآمدپایین بیشتر ...نه اینکه کلا قطع بشه

بعدش ماکسی رو فریب ندادیم..شوهرم کارش یه جایه که اصلا دسترس نه به اینترنت داره.نه به بانک..نه به خود ...

اینا توجیهه عزیزم...شما می تونید کارتشو بگیرید با رمز ...می تونید براش رمز اینترنتی بگیرید با حساب خودش براش کار انجام بدید می تونید تو بانک با وکالت از حساب خودش برداشت کنید و هزارتا راه حل دیگه ..میبینید که فریبه..در ضمن من نگفتم صد تومن پولی نیست ...برا خیلیا این صد تومن یه دردی رو دوا میکنه مگه ما را بین هودیم که حق یه کس دیگه رو بگیریم بعد بدیم فقرا...من میگم اینکار اخلاقی نیست هرچند که کل جامعه و حکومت رو فساد گرفته باشه...من نخواستم شما گارد بگیرین عزیزم فقط ازتون میخام یکم فکر کنید بش

امید آخرین چیزیست که میمیرد
نه عزیز..اعتراض نزدیم..فقط ثبت نام کردیم..گفتیم اگه دادن که دادن..اگه هم ندادن..هیچی...بعدش تعریف از ...

اگه خودتون خرج فقیر میکنید که واقعااا ،دمتون گرم 

دستتون طلا،یه مو کندن از خرس غنیمته