2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی هاتون رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
واااای چقدر زود و چه جالب که بچتون متوجه میشده فکر کنم شما رکوردار باشین تو زود گرفتن پوشک

خخخ بله همه تعجب کردن از فردای تولدش پوشک نکردم دخترموو

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
اخه میگن باید زمانی شروع کنی که بفهمی بچت نیم ساعت تا یکساعت میتونه خودشو نگه داره اما پسر من از دیر ...

ببین بچه ات کی آمادگی داره به حرف هیچ‌کس گوش نده و مقایسه نکن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن باید زمانی شروع کنی که بفهمی بچت نیم ساعت تا یکساعت میتونه خودشو نگه داره اما پسر من از دیر ...

بچه بابجه فرق میکنه ولی یکاری کن دیگه یادبگیره نندازبرابعدچون الان سنه یادگرفتنشه پسرمن ازوقتی یادگرفته من خیلی خوشحالم چون دیگه نمیخادمای بیبی عوض کنم وکلی عفونت ادراری میره میشورمش میادبیرون سبک هم هست قبلاهمیشه پوشکش بومیدادبخاطرادرارسعی کن زودیادبگیره عصبانی هم شوبفهمه حساسی رواین موضوع

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
موفق بودی؟ میگن یه ماه طول میکشه تا کامل بگیری

میای دوتایی باهم بگیریم از فردا؟من بدونم مثل منم یکی هست بیشتر راغب میشم بدبختی دوستام بچشون سن پسرمه همه گرفتن 😓😓😓😖 هی از ادم میپرسن اه هنوز نگرفتی ادم حرصش میگیره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
موفق بودی؟ میگن یه ماه طول میکشه تا کامل بگیری

به من همه میگن سختیش سه روز تا هفت روزه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

شبا روشلوارش پوشک میبستم که هم متوجه خیس شدن لباسش بشه هم فرشم کقیف نشه خداروشکر بعد چن روز اونم کنار گذاشتم فقط ارامش داشته باشین یه هفته تمرین کنین نشدبزارین یکی دوماه دیگه شروع کنین

منم پسرمو یه ماهه از پوشک گرفتم دقیقا 2 سالو هشت ماه بود چن روز اول سخت بود اما بعدش دیگه خیلی عالی ...

من الان صبح ساعت یازده که شستمش پوشک نکردم مدام میبردم دستشویی تا ساعت چهار بعدش خواستیم بریم مهمونی پوشک کردم تا ساعت ده دوباره باز کردم میبردم دستشویی جیش میکرد تا یساعت پیش که خواستم بخوابونمش بستم

چرا انقد دیرررر

من بچمو دوسالگی گرفتم تازه میخواستم زودتر بگیرم اما چون اوایل بارداری ویار داشتم تنبلی کردم

خداروشکر الان سه ماهه گرفتمش

من یهو دیگه پوشکش نکردم نه شب نه روز نه بیرون

براش شورت اموزشی گرفتم اوایل 24 ساعته پاش بود

بعد کردم فقط روزا شبا شورت معمولی پاش میکردم

چن وقت بعدش تو روزم معمولی پاش میکردم بیرون از خونه اموزشیارو

بعدش دیگه بیرونم همین معمولیارو پاش کردم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)