2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی هاتون رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
من امروز یبارم جیششا نگفت. از صبح تا حالا دارم شودت میشورم. ده برابر روزای دیگه اذیتم کرده و بهونه گ ...

طبیعیه عزیزم

باید تحمل کنی 

از پوشک گرفتن غول بچه داریه اما تموم میشه راحت میشی

ببین بچه ات چطوری زودتر راه میفته

بعضیا با دعوا بعضیا با ناز کشیدن

من دخترم وقتی جیش میکرد میگفتم اشکال نداره و فلان دوباره جیش میکرد اما تا یه کوچولو با اخم و ناراحتی نگاش میکردم جیششو میگفت

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوسال و هشت ماهشه منت بقیه دیوونم کرده هرکی میبینه میگه چقد تنبلی هنوز نگرفتی

واااااای همه بمنم میگن. الان رفتم براش شورت اموزشی بخرم. تا سیسمونی فروشه گفت ک چقدر دیر

زندگیت خیلی نجس شد؟ فرشو اینات؟

ن اتفاقا یبارم رو فرشام کثیف کاری نکرد

چون شورت اموزشی داشت ب زمین نمیرسید فقط شورت و شلوارش کثیف میشد

من از دیروز شروع کردم. دیروز خوب بود اما امروز نه خیلی اذیتم کرده

منم از دیروز شروع کردم دیروز خوب بود یبارم خوذشو خیس نکرد اما امروز نه خیلی خسته م کرد اصلا امیدی بهش ندارم الانم خوابوندمش اما نبستمش زیرملافه شو نایلون گذاشتم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ن اتفاقا یبارم رو فرشام کثیف کاری نکرد چون شورت اموزشی داشت ب زمین نمیرسید فقط شورت و شلوارش کثیف م ...

شورت اموزشی فرقش با پوشک چیه خوب بازم میریزه داخل اون منم خریدم که موقع پی پی ببندمش اما امروز پی پی نکرد اصلا از صبح نبستمش تا الان حالا ساعت وهار یا پنج میگم بیدارش کنم ببرم دستشویی  خدا فردا بدادم برسه امروز که مردم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
شورت اموزشی فرقش با پوشک چیه خوب بازم میریزه داخل اون منم خریدم که موقع پی پی ببندمش اما امروز پی پی ...

ن عزیزم کی گفته با پوشک فرق نداره

واسه بچه ای ک داره از پوشک جدا میشه شورت معمولی هم هیچ فرقی با پوشک نداره این شمایی ک باید بهش اموزش بدی فرق بین شورت و پوشکو متوجه بشه

ن کی گفته با پوشک فرق نداره واسه بچه ای ک داره از پوشک جدا میشه شورت معمولی هم هیچ فرقی با پوشک ندا ...

نمیدونم والا انقد گیجم دلم میخواد یکی بیاد بالاسرم هی بهم بگه الان اینکارو کن الان اون کارو کن  یعنی میشه من پوشک و ازش بگیرم هوووف

نمیدونم والا انقد گیجم دلم میخواد یکی بیاد بالاسرم هی بهم بگه الان اینکارو کن الان اون کارو کن   ...

منم دقیقا حاله شمارو داشتم

تازه من باردارم هستم میرفتم یکساعت جلو دستشویی میشستم یا سرپا وامیستادم  تا جیش کنه

میگفتم کاش یکی بود میبرد اینو اموزش میداد بعد میاوردش

بچتون دو سال و چن ماهشه؟

عزیزم یه سوال آخه پی پی شو چی؟  اونم میگفت؟  سرپا پی پی می‌کرد اولش توی دستشویی؟؟؟  ...

پی پی من پسرموشبامای بیبی میبندم هنوزشبانمیتونه بگه توخواب جیش.میکنه صبح که بیدارمیشه اول دستشویی میکنه تومای بیبیش بعدجاشوعوض میکنم دیگه تاشب مای لیبی نمیبندم پی پی هم درطول روزنه نداره شباساعت ۱۰ایناخودش میگه میبرمش نشسته پی پی میکنه جیش هم نشسته اصلابلدنیست سرپاچون بهش یاددادم بشینه ازاول خیلی منتظزمیموندم قبلاتودستشویی ولی جدیدابعداینکه کارش تموم شدمیگع مامان تموم شدبنیامین روبشورمنم مبشورمش 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
منم دقیقا حاله شمارو داشتم تازه من باردارم هستم میرفتم یکساعت جلو دستشویی میشستم یا سرپا وامیستادم ...

اوف منم میگم یکی ببرتش اموزش دیده بیارتش دو سال و هشت ماهشه ولی حس میکنم هیچی متوجه نمیشه خیلی بازیگوشه

اوف منم میگم یکی ببرتش اموزش دیده بیارتش دو سال و هشت ماهشه ولی حس میکنم هیچی متوجه نمیشه خیلی بازیگ ...

چرا متوجه میشه

دو هفته اول واقعا سخته بعدش میفته رو قلتک

من دوسالگی گرفتم

استاتر در چه حالی؟من از صبح تا الان میرفت دستشویی الان داشت غذا میخورد یادش رفت تو شلوار ریخت 

اما هنوز پی پی نکرد فکر کنم میترسه