2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی هاتون رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
من شهریور گرفتم سی و چهارماهش بود توضیحش زیاده برات مینویسم

بنویس منم میخونم پسر منم ٢سال هشت ماهشه امروز صبح تا الان دارم سعی میکنم بگیرم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط خودت تند تند ببر دستشویی دیگه خودت میدونی کی زمان جیش هست خودش دیگه متوجه میشه که نباید تو پوشک چیش کنه پی پی هم بعدش یاد میگیره فقط عصبانی نشو از دستش و صبر حوصله داشته باش هر بچه سر زمان خودش یاد میگیره 

پسر من خیلی بازیگوشه المی میگه جیش میریم تو دستشویی همش با شلنگ و افتابه ور میره جیش نمیکنه😢😢

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

فصلش مهم نیس در نهایت تو خونه ای

من کل پذیراییو مشما بزرگ پهن کردم لگنم گذاشتم وسط پذیرایی گفتم جیش داشتی بدو تو لگن وایسا ظرف چهار پنج روز یاد گرفت شبا هم تشکو رو مشما پهن میکردیم اما میگفتیم جیش داشتی برو تو لگن

شبم جیش نکرد دوسه بار 

دو سال و هفت ماهگی یادش دادم

عزیزم فقط خودت تند تند ببر دستشویی دیگه خودت میدونی کی زمان جیش هست خودش دیگه متوجه میشه که نباید تو ...

پسر من پی پی داره میره یه گوشه نمیزاره حتی نگاش کنن کارش که تموم شد میاد سمتم اصلل موقع پی پی نگاش کنی عصبی میشه

پسر من دو سال و نیمه بود اولین بار که اقدام کردم ازپوشک گرفتن ولی اصلا متوجه نبود یک روز کامل دیدم نشد بیخیال شدم چون ازترسش هیچی نمی‌خورد اصلا باهاش دعوا نکردم ولی براش سنگین بود دوباره دوماه بعد اقدام کردم دیدم بازم متوجه نیست کلا دیگه گفتم بذار سه سالش بشه و بعدش اقدام میکنم سی و چهارماهش بود یک روز صبح بیدارشد گفت خداحافظ پوشک بای بای دیگه نپوشید اون روز خودشو هفت بار خیس کرد یک هفته شد روزی چهارپنجم بار جیش میکرد پی پی هم داستان بود خلاصه تقریبا دوماه طول کشید که جیش و پی پی اش روکامل گفت و من راحت شدم تو دستشویی براش جایزه میچسبوندم وقتی هم که کلا گفت براش چیزی رو که دوست داشت گرفتم درکل صبر و حوصله زیاد میخواد بدون دعوا با بازی و شادی و شعر و باید بیخیال کثیفی خونه بشی بعدا فرشهاروبشوری

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنویس منم میخونم پسر منم ٢سال هشت ماهشه امروز صبح تا الان دارم سعی میکنم بگیرم

شماچقدردیرشروع کردین من از۲سالگی بهش مای بیبی نبستم شورت آموزش تندتندمیبردمش دستشویی الان ۲سال و۳ماهشه همیشه میگه هیچوقت مای بیبی نمیبندم .الان کامل متوجه میشه فکرنکنم زیاداذیت بشی 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

من دو سالکی از پوشک گرفتمش . همون روزی که تصمیم گرفتم شروع کنم پوشک و کامل کنار گذاشتم حتی بیرون رفتنی هم پوشکش نکردم ی ربع به ی ربع دستشویش میبردم  دیقا سه روز همین کارو کردم روز چهارم خودشو خیس کرد منم بهش توضیح دادم وقتی جیش دازی باید بری دستشویی وگرنه لباست کثیف میشه روز پنجم بچه م قشنگ گفت تا الانم هیچ جا خرابکاری نکرده . خانوما من با ی مشاور صحبت کردم . به عیچ وجه نباید سر بچه داد زد یا احساس گناه بهش داد

دختر من از یک سالگی گرفتم خیلیم زود یاد گرفت الان دو سالشه .چون زود زبون باز کرد کارم راحتر بود.فقط باید تند تند ببری جیش کنه .یه بیست روزی سخته بعدش راخت میشی.ولی خوب باید ازادش بزاری دیگه چون هرکاری کنی یه فرش شستن داری .هیچوقتم بخاطر جیش کردن به خودش دعواش نکن .چون باعث میشه دیرتر یاد بگیره وبعدها هم خودت عذاب وجدان میگیری

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
پسر من دو سال و نیمه بود اولین بار که اقدام کردم ازپوشک گرفتن ولی اصلا متوجه نبود یک روز کامل دیدم ن ...

منم قراره قبل عید بشورم میگم خوب قراره که شسته بشه عیبی نداره اما خستگی داره خودم صبور نیستم

دختر من از یک سالگی گرفتم خیلیم زود یاد گرفت الان دو سالشه .چون زود زبون باز کرد کارم راحتر بود.فقط ...

واااای چقدر زود

و چه جالب که بچتون متوجه میشده

فکر کنم شما رکوردار باشین تو زود گرفتن پوشک

منم قراره قبل عید بشورم میگم خوب قراره که شسته بشه عیبی نداره اما خستگی داره خودم صبور نیستم

خیلی خیلی صبر میخواد چون خیلی مرحله مهمی هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شماچقدردیرشروع کردین من از۲سالگی بهش مای بیبی نبستم شورت آموزش تندتندمیبردمش دستشویی الان ۲سال و۳ماه ...

اخه میگن باید زمانی شروع کنی که بفهمی بچت نیم ساعت تا یکساعت میتونه خودشو نگه داره اما پسر من از دیروز حس میکنم داره خودشو نگه میداره حرفم نمیزنه انچنان ک بفهمونیش پوووف