2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی هاتون رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
من الان صبح ساعت یازده که شستمش پوشک نکردم مدام میبردم دستشویی تا ساعت چهار بعدش خواستیم بریم مهمونی ...

سعی کن رولباس ببندی که متوجه خیس شدن لباسش بشه وگرن شبا به پوشک عادت میکنه من حسم اینه چون پسر من با این روش بعد چن روز اصلا شبا هم دیگه جیش نمیکرد که شلوارش خیس بشه بیدار میشد 

پسر من دو سال چهار ماهشه نگه جیش و پی پی رو نگه میداره تا پوشکش کنم اصلا همکاری نمیکه یه بار تو بیستو سه ماهگی سعی کردم از پوشک بگیرمش که شکست خورد دوباره شروع کردم هنوز همونجوریه دیگه نمیدونم چیکارش کنم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن رولباس ببندی که متوجه خیس شدن لباسش بشه وگرن شبا به پوشک عادت میکنه من حسم اینه چون پسر من با ...

رو لباس ببندم میگیره کلا پوشک دوس نداره به اون باشه شلوارشم نمیپوشه نتو اتاق میچرخه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پسر من پی پی داره میره یه گوشه نمیزاره حتی نگاش کنن کارش که تموم شد میاد سمتم اصلل موقع پی پی نگاش ک ...

آره دختر من 

چرا؟؟؟ 

الان دو سالشه

از اول تا نگاهش میکنی میگه نه نه نه 

یعنی نگاهم نکن و صورتتو برگردون 

خدایا مرسی  
پسر من دو سال چهار ماهشه نگه جیش و پی پی رو نگه میداره تا پوشکش کنم اصلا همکاری نمیکه یه بار تو بیست ...

میایین منو تو اسی باهم بگیریم؟از فردا 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
آره دختر من  چرا؟؟؟  الان دو سالشه از اول تا نگاهش میکنی میگه نه نه نه  یعنی نگاه ...

اوووف دقیقا عین پسر من میگه نه نه نه نگاتو برگردون سمتمم نیا

پسر من دو سال چهار ماهشه نگه جیش و پی پی رو نگه میداره تا پوشکش کنم اصلا همکاری نمیکه یه بار تو بیست ...

بنظرم اصلا عجله نکن چون هم خودتون عصبی میشین هم بچه چن روز تمرین کنین اگه نشد بزارین برا بعد هنوز وقت دارین البته تا دوسه روز معمولا بچه ها همکاری نمیکنن بعدش کم کم عادت میکنن

من دو سالکی از پوشک گرفتمش . همون روزی که تصمیم گرفتم شروع کنم پوشک و کامل کنار گذاشتم حتی بیرون رفت ...

خوب پی پی چی؟ 

مگه بچتون سرپا پی پی نمی‌کرد توی پوشک

آخه دختر من سرپا زور میزنه و پی گی میکنه توی پوشک

یعنی وقتی از جیش گرفتید قشنگ نشست توی دستشویی و پی گی کرد 

اذیت نمیشد سرپا وای نسه 

مقاومت نمی‌کرد؟ 

خدایا مرسی  
بنظرم اصلا عجله نکن چون هم خودتون عصبی میشین هم بچه چن روز تمرین کنین اگه نشد بزارین برا بعد هنوز وق ...

اخه دوسال و هشت ماهشه منت بقیه دیوونم کرده هرکی میبینه میگه چقد تنبلی هنوز نگرفتی

خوب پی پی چی؟  مگه بچتون سرپا پی پی نمی‌کرد توی پوشک آخه دختر من سرپا زور میزنه و پی گی میکنه ...

پسر منم سرپا پی پی میکنه این سوال منم هس

میایین منو تو اسی باهم بگیریم؟از فردا 

من دوباره شروع کردم اما همکاری نمیکنه فقط تو پوشک! 

مشکوک به اتیسمه درمانگرش میگه ممکنه برا همین باشه قانون شده براش که تو پوشک کارشو بکنه 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست