2777
2789

لطفا هی نگید چیه کیه . فقط اونی که انجام داده بیاد سوال دارم 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

بگو

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

عزیزم من آبریزش دارم . ولی کم مصلا در روز یکی دوبار دچارش میشم . حالا میگم‌‌باید صبر کنم آب بیاد بعد برم ازم تست امنیو بگیرن دیگه یه چیزی باشه دیگه نه اینکه برم الکی از ترشح های واژن ام بگیرن . یا نه فرقی نداره هر موقع میشه گرفت ؟

چرا ؟ 

والا دوستم شک داشت ک کیسه ابش سوراخ شدع رفت  امینوشور داد شب ک اومد کیسه اب پارهشد منک اونو دیدم هیچوقت ندادم همش احساس داشتم ک ابریزش درارم ولی با روش عهای دیگ مطمعن میشدم کیسه ابم نیس

والا دوستم شک داشت ک کیسه ابش سوراخ شدع رفت  امینوشور داد شب ک اومد کیسه اب پارهشد منک اونو دید ...

جدا وای خدا . اخه اصلا کاری نمیکنن ک یه چیزی مثل گوش پاک کن همون جلو میمالن ب ترشح 

راه ها چیه حالا بمنم بگو اخه میگن اگر کم نشتی کنه هی کم کم میاد  خدای نکرده یهو آب تموم میشه 

من ۳ بار انجام دادم متاسفانه مثبت بود. هر وقت بدی مشخص میشه چون من ۱۰ روز بیمارستان بستری بودم و تو اون مدت اگه آبریزش نداشتم هم میگرفتن ازم. مایعات زیاد بخور

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
وا اگه ابریزش داری ک همین الان باید بری!چرا انقد خونسردییییی؟؟؟؟؟؟؟ من ۳ بار انجام دادم.

عزیزم آبریزش ام کمه مصلا روزی یه بار در حد قطره . 

بخاطر همین سوال دارم میگم صبر کنم آبریزش اومد برم تست بگیرن ؟  اخه مصلا وقتی الان از صبح اصلا نیومده برم از ترشح واژن ام تست بردارن خو چون اصلا آب نیومده از چی آب بردارن

عزیزم من تجربه کیسه اب دارم ابی ک ازت میاد گرمه؟بوی منی مرد میده؟‌

اره  . بعضی اوقات قشنگ میفهمم تقی میوفته ازم . یه روز میاد یه روز نمیاد  کم میاد بخاطر این شک دارم

من ۳ بار انجام دادم متاسفانه مثبت بود. هر وقت بدی مشخص میشه چون من ۱۰ روز بیمارستان بستری بودم و تو ...

ای بابا . جدا پس مهم نیس بیاد یا نیاد . 

اخه من مصلا امروز از صبح نیومده بخاطر همون امروز نرفتم گفتم اخه نیومده ک میرم الکی پول میدم و میگن منفی ‌ بیاد حدقل از همون آب نمونه بردارن مشخص شه چیه .

خدا کمکت کنه انشالله عزیزم . چه چیز مسخره ای اخه اه من ماه ام خیلی پایین تو رو خدا دعام کن 

مثبت شد چیکار کردی بهتر شدی؟  

اگر ای ک ازت میاد داغه جوری ک گرم میشه لای پات واون اب بوی منی مرد یا وایتکس بده کیسه ابت نشتی داره ...

۱۸ هفته عزیزم 😥 دعا کن برام