2777
2789

سلام دختر ۱۸ ماهه من خیلییییییی ناارومه کلا از نوزادیش کرکرو بی قرار بود ولی الان دیگه از شیطنت و جیغ و قلدر بازیاش روانی شدم خیلی حالم بده مخصوصا وقتی جایی میریم مثلا یه نمونشو بگم امشب خونه مادرشوهرم سر سفره رفته سطل آشغال آشپزخونه قبلش مادرشوهرم کیسه سطلو گذاشت دم در سطل وسط بود رفته اورده وسط سفره حالا گریه جیغ که بزاریم کار خودشو بکنه یا میره رو دسته مبل وایمیسته حالا شیطونیاش به کنار خیلی وقتی بخوام کنترلش کنم جیغاای بنفش و وحشتناک میکشه بقیه هم هی میگن وای چه بچه ای البته به جز مادرشوهرم چون واقعا مادرشوهرم خیلی رفتاراش با دخترم عالیه همشم میگه بچست شیطونی میکنه ولی جای دیگه میرم همش موذبم بچه های شما چجورین تورو خدا راستشو بگین؟ به نظرتون چجوری رفتار کنم دخترم تندخو نشه ..منو پدرشم خیلی ارومیم..

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

دختر منم همینجوره کپ دختر تو ... فقط سازش

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همدردیم دختر من فقط مشکلش اینه که باید بگیرمش بغل یه جا بشینم فکر میکنه من برم دیگه مردم

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!
دختر منم همینجوریه سعی کن سرشو ب یه چیز دیگه گرم کنی تو اون لحظات

جدی؟؟ عزیزم بگو به خدا؟ اخه نزدیکام هرچی بچه میبینم از دخترم ارومترن حداقل جیع نمیکشن کلا ناامید شدم

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

منم مشکلم جیغ کشیدناشه هرجامیریم ابرومونومیبره یابیرون میریم مدام جیغ واذیت براهمین دوست ندارم هیچ جابرم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
دختر منم همینجوره کپ دختر تو ... فقط سازش

دختر من دوستثالشه ی فضولیایی داره ولی عجیب غاقله 

نمیدونم چون بعدش زود پسرم دنیا اومد 

مثلا بازی میکنه اسباب بازیاشو جمع میکنه یا ی کلمه بگم نهال اون ممنوعه محاله دیگه دست بزنه خواب و خوراکش هم بوقته 

همش عذاب وجدان دارم حسمیکنم بچگی نمیکنه دارم بزرگانه تربیتش میکنم 

پسر دوم منم همینه

من بهش سخت نمیگیرم فقط جاهایی که میدونم صاحبخونه حساسه نمیرم که مکه هم به من سخت نگذره نه بچه عصبی بشه با بکن نکن.تا بزرگتر شه ببینم چطور میشه.در صورتی که پسر اولم اصلا اینجوری نبود و اروم بود.دومی فقط تو کار وسیله خونست