2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه یک سال و نیم به بالا دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 81 پست
جدی؟؟ عزیزم بگو به خدا؟ اخه نزدیکام هرچی بچه میبینم از دخترم ارومترن حداقل جیع نمیکشن کلا ناامید شدم

عزیزم اسمش روشه بچه.اگه بچه ها بازی و شیطنت نکنن ما آدم بزرگا بکنیم؟اصلانم نگران حرف بقیه نباش چون اگه دخترت آروم بود میگفتن چقدر ساکته و خجالتی و گوشه گیره معلومه باهوش نیست😒

دایی من پزشکه خانمشم روانشناس کودک و خانوادست.خدا یه دوقلو دختروپسر بهشون داد.یعنی هروقت میخواستن خونه ما یا مامانبزرگم بیان ما عذا میگرفتمون از بس شیطون و بازیگوش بودن از دیوارراست بالا میرفتن ولی خیلی مؤدب بودن.الان 20سالشونه اینقدر متین و آروم هستن که ماکیف میکنیم از دیدنشون.

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

بعرشم اینکه همس از دست نگیر چیزایی رو ک‌برمیداره 

خیلی زیاد باهاش صحبت کت 

براش شبا قصه بچه ای رو بگپ ک‌مثلا ب کابینت دست نمیزنه‌و فقط با عروسکش بازی میکنه

خیلی باهاش حرف بزن بربان خودش 

بچه ها عجیب میفهممد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی هم وابستست هم شیطونی میکنه عزیزم دختر شما جیغم میکشه؟

از کنارم تکون نمی خوره انگار می خوام فرار کنم یا یکی می خواد بکشتش جیغ نه اما گریه و اشک ریزون تا دلت بخواد

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!
کیتونه منظورشو‌برسونه؟ ببین جیغ زدن تو این سن کاملا طبیعیه  رفتار شما میتونه اونو تشدید یا کم ...

اره عزیزم منظورشو کامل میرسونه من از شیطنتاش عاصی نیستم اصلا فقط جیغا و قلدربازیاش روانیم کرده مخصوصا خیلی جیغای تیزی میکشه یوقتایی کلا بدنم بی حس میشه اینقد تو گوشم جیغ میکشه چون خودم شخصیتم ارومه تو خونه دقیقا کاری شما میگین میکنم ولی جایی از شدت خجالتم بخاطری کمتر جیغ بکشه بهش باج میدم😭

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
قبل از دو سالگي دخترم جز خونه مادرم اونم خيلي كم، مهموني نرفتم

وااقعاااا؟ اخه مگه میشه دلخور نمیشدن؟ دلیل نرفتنتون چی یود؟

ممکنه بخاطر استرس و فشار روانی و یا داروهای بارداری اینجوری شده باشه  اگه خیلی غیر نرماله ح ...

من هیچ دارویی حاملگیم نخوردم حتی استرسم نداشتم..

خدا کنه عادی باشه😢

پسر منم هيجده ماهه پدرم در اورده البته جيغ و گريه نداره ولي از صبح كه بيدار ميشه فقط بغلمه همه جاااا ...

وای اینجورم سخته خدا به ما مادرا توان و عصاب فولادی بده😍

پسر من وسایل کابینت رو میریزه بیرون اگه بگم نکن بهش برمیخوره پرتش میکنه 

ولی بچه ها بیایید رو خودمون کار کنیم صبرمون رو بیشتر کنیم مگه چقدر طول میکشه این دوران نهایتا دو سه ساله سعی کنیم تنبیه بدنی و داد زدن سر بچه رو بذاریم کنار و با آرامش کنار بیاییم باهاش 

یکی از دوستام دو روز پیش تصادف کردن توی جاده شمال

خودشون سالمن پسر ۳ساله ش از دست رفت متأسفانه...

حتما الان مادرش میگه کاش بچم زنده بود و شیطونی میکرد خونه رو زیرو رو میکرد ولی بود....

انشاالله هیچ پدر و مادری داغ فرزند نبینه 

مادران دلسوز روش تربیتی ماریا مونتسوری رو سرچ کنین و اجراش کنین در درک متقابل و رشد بچه تون مفیده&nb ...

ممنونم.من کلا هلاکویی رو قبول دارم تو همه موارد هم تربیت بچه و هم خانواده.خیلی برای من مفید بوده .پسر اولم که با اینکه بچگی میکنه اما خیلی منطقیه.یه بار منو مدرسش خواست فک کردم مشکلیه دیدم مشاورش گفت خیلی عجیبه که هم اینقد منطقیه و هم خوش زبونه با این سنش.دومیه اما خیلی شر وشیطونه.ایشالله اینم عاقل میشه.ممنونم حتما این رو هم مطالعه میکنم

دکتر هلاکویی میگه اصلا به بچه زیر سه سال نکن و دست نزن و اینا نگید چون پالسای مغزیشون رو از بین میبر ...

دکتر هلاکویی بیخود میکه خیلی از روشهای تربیتیش غلط از اب درومذه 

کتک داد فحاشی توهین تهدید ارعاب بچه ممنوع 

ولی باید تربیت بشه و بهش بد و خوب و قانون و حریم رو فهموند 

من با دخترم زیاد حرف میزنم از روزی ک بدنیا اومد تا الان 

خیلی بچه فهمیده و عاقلیه بجاش شیطنتاشو هم داره 

مثلا امروز داشتم داداششو ک هشت ماهشه عوض میکردم و میگفتم الهی بگردم کارن جونی سوختی 

دخترم که دوسالشه دوید از تو اتاق پودر بچه اورد گفت مامان بیا پودر بزن کارن سوخته و منتظر واستاد تا ازش تشکر و تشویقش کنم 

بچه ها خیلی میفهمن 

علتش اینه که وقتی دخترم قوطی پودرپ برمیداره من از دستش نکشیدم یا ولش کنم همه رو‌بریزه اروم‌ازش خواستم ببره بذاره تو کمد تا وقتی یکی سوخت پوستش ازش استفاده کنیم 

چون ب جیغاش اهمیت میدی و حتما چندبار با جیغ کشیدن ب خواسته هاش رسیده وقتی جیغ میکشه اصلا واکنش نشون ...

من خودم باز سعی میکنم رعایت کنم ولی از بس جیغاش تیزه بقیه فوری بهش میدن😢